Kesin Tutan Cinsiyet Tahminleri 🤱

Bence kız bebiş

Merhabalar sevgili anne ve anne adayları :smiling_face_with_three_hearts::sparkling_heart: nasipse önümüzdeki hafta cinsiyet öğrenmeye gideceğim burda daha 9 haftalık halimiz, şuan 12 hafta olduk en güncel bu ultrason resmim var, anne hisseder diyorlar ama ben henüz bir cinsiyet hissedemiyorum sizin tahminleriniz nedir, bakalım kimlerin tahmini tutacak :star_struck::revolving_hearts::pregnant_woman:

Burada admin diye bı kullanici ablamiz var bana erkek dedi plesantaya göre seninkide benimkine benziyo ona sor istersen:)

1 Beğeni

O kim ki acaba :face_with_hand_over_mouth: kullanıcı adını etiketleyebilir misin canım, sen öğrendin mi peki cinsiyetini kaç haftalıksınız şuan :smiling_face_with_three_hearts:

Ben 14+6 dayım ama daha belli degili ikili tarama sonucumu görünce sorarm doktara @admin

1 Beğeni

Bana da tahminde bulunabilir misiniz

Bunda bakarmisniz

Banada bakr mısınızz​:heart_eyes:

Şey sizinde plesanta sanki solda gibi plesanta solda ise kız diyorlar ama tam anlamıyorum sadece hakkımı kızdan yana kullanmak istiyorum :joy::blush:

Ahahaha rabbim sağlıklısını versin gönlümden okadar çok kız geçiyorki artık çıkmasada bu yazıyı görünce çok mutlu oldum allah rağzı olsun :joy::joy:

1 Beğeni

Yaaa sen ben misiiiinnnn bana kız tahmin edeni görünce duygulaniyorum :joy::joy::joy::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yaaaa bende öyleyim eli ayağı düzgün olsunda insanın içinden birisi daha ağır basıyo inşallah gönlümüzdekiler nasip olur :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ayyy inşallah inşallah amiiiinnnn amiiiiinnnn aldım kabul ettim 777 :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ultrason fotoğraflarını alalım kızlar :heart_eyes:

Bakalım kimin neyi olacak, tahmin edelim :star_struck:

dance baby GIF by America's Funniest Home Videos

1 Beğeni

Ayyy bu bugüne ait 11+1 bakın bakalimmm​:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Bence erkek bebek :tada::star_struck:

10+2 hamileyim ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım tahmin yapar mısınız​:heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Pek gostermiyo ama 10 hafta çok erken​:joy:16 17 de netleşir

Dr 13. Haftada söylerim dedi bazıları tahminde bulunuyoya insann çook merak ediyoo​:heart_eyes::heart_eyes:

Öyle de çok erken bekleyin biraz ama içime kız doğru hadi bakalım sağlıkli olsun​:smiling_face_with_three_hearts: