Bence kız bebiş
Merhabalar sevgili anne ve anne adayları nasipse önümüzdeki hafta cinsiyet öğrenmeye gideceğim burda daha 9 haftalık halimiz, şuan 12 hafta olduk en güncel bu ultrason resmim var, anne hisseder diyorlar ama ben henüz bir cinsiyet hissedemiyorum sizin tahminleriniz nedir, bakalım kimlerin tahmini tutacak
Burada admin diye bı kullanici ablamiz var bana erkek dedi plesantaya göre seninkide benimkine benziyo ona sor istersen:)
O kim ki acaba kullanıcı adını etiketleyebilir misin canım, sen öğrendin mi peki cinsiyetini kaç haftalıksınız şuan
Ben 14+6 dayım ama daha belli degili ikili tarama sonucumu görünce sorarm doktara @admin
Şey sizinde plesanta sanki solda gibi plesanta solda ise kız diyorlar ama tam anlamıyorum sadece hakkımı kızdan yana kullanmak istiyorum
Ahahaha rabbim sağlıklısını versin gönlümden okadar çok kız geçiyorki artık çıkmasada bu yazıyı görünce çok mutlu oldum allah rağzı olsun
Yaaa sen ben misiiiinnnn bana kız tahmin edeni görünce duygulaniyorum
Yaaaa bende öyleyim eli ayağı düzgün olsunda insanın içinden birisi daha ağır basıyo inşallah gönlümüzdekiler nasip olur
Ayyy inşallah inşallah amiiiinnnn amiiiiinnnn aldım kabul ettim 777
Ultrason fotoğraflarını alalım kızlar
Bakalım kimin neyi olacak, tahmin edelim
Bence erkek bebek
Pek gostermiyo ama 10 hafta çok erken16 17 de netleşir
Dr 13. Haftada söylerim dedi bazıları tahminde bulunuyoya insann çook merak ediyoo
Öyle de çok erken bekleyin biraz ama içime kız doğru hadi bakalım sağlıkli olsun