Kesin Tutan Cinsiyet Tahminleri 🤱

Bana çikolata ye tok gel dedi bebek sürekli hareketliydi denedinmi hiç :grin:

Çok istiyoruz kız diye ama bakalım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ah canım neler denedim neler herşeyi yedim gittim bacağını açmadı daha önce benzetme bile yapamadılar bugün net değil ama kıza benziyor dedi değişir mi bilemiyorum :see_no_evil:

@Kubraak Rabbim gönlümüze göre sağlıklı versin inşallah bir tane oğlum var birde kızım olursa güzel olur tabi öncelik sağlıklı olsunda artık ne olursa​:blush:

Doktor da erkek dedi sizin gibi %100 dedi ama hayırlısı vallahi :slight_smile:

1 Beğeni

Benimde 1 oglum var 16 yasinda yillar sonra karar verdik dedim kesin kizim olcak hep oyle hissettim​:rofl::rofl: 12. Haftada kiza benziyo dedi havalara uctum​:joy::joy: 1 hafta ipek diye sevdim karnimi 13. Hafta bi gittik pipi ortada erkekmis bu dedi doktor​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: 18. Haftaya giricem ner erkek yani :grin: 1 haft kiz diye sevince çocuğun zoruna gitti galiba gösterdi hemen herseyini ben erkegim diye​:joy::joy: sağlıklı olmalari en onemlisi bence yapacak bisey yok bende gelinleri sevecem artık :grin::grin::grin::grin:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı bakalım bende erkek hissediyorum :blush:

1 Beğeni

7 haftalik

Kız daha bu çok minnak :slight_smile: 10. haftalarda daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Evet çok minik :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin inşallah, dediğim gibi 10 11 haftalardaki görüntü ile doğruluk oranı yüksek yorumlar gelebilir. Şu an yapacağımız yorum tamamen öylesine olur :slight_smile:

Teşekkür ederim admın :kissing_heart::kissing_heart::heart:

28 inde tekrar gidecem doktora o zaman 10 haftalik olacak

1 Beğeni

Heh işte onu yükle buraya bakalım

Tamam yukleyecegim o gün :heart::heart:

Kız bu ben kadar ya​:rofl: allahim yicem

Teşekkürler :heart::smiling_face_with_three_hearts:haftaya 10 haftalik olacak inşallah

Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah​:heart_hands:

Amin canım benim çok sagol bekleyen bütün anneler sağlıkla kucağına alsın :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Nasıl atııyor bılemedım ben ama bakarmısnız ne olacak acaba