Benim ilk düşen bebegim erkekti büyük ihtimalle sürekli uyku problemim vardi bu ikinci sürekli mide bulantisi öğürüp kusamamak kokuya hassasiyet fln oldu ilkte normal hayatima devam ediyodum ve bunda bu tür şeyler yaşadım cinsiyet kız 7.aya girdik ama hâlâ devam ediyo mide bulantisi
Ben soru sormuyorum ama cevap veriyorum ikisi çok ayrı şeyler ![]()
Demek ki neymiş diye ders alabileceğim bir konu yok benim yazmazsanız sevinirim
Vala soru soracak son insanniz galiba sanki dünyada bi tek siz bilinclisiniz bence böyle olmaniz hiç hoş değil ayrı şey dediğin bu uygulamada insanları linç etmeniz madem öyle soru cevaplayin bırakın insanlar isteği şeyi yazabilir hoşuna gitmeyen siler kullanmaz uygulamayı oki
Cinsiyeti ne çıktı ![]()
Bunu ben de merak ediyorum ![]()
Tek bilinçli insan benim demiyorum bilinçliyim diyorum insanın kendinin farkında olması sizin zorunuza neden gidiyor anlamıyorum sizde bilinçli olabilirsiniz, diyebilirsiniz bunu ben bu kadar alınmazdım şahsen :)) Ayriyeten herkesi linçlemek değildi yaptığım burda, evet dediğiniz gibi bilmeyen annelerde olabilir ama onlarıda boşuna endişelendirmekte hoş değil bi düşününce. Ben kimse soru soramaz ya da sormamalı demedim sadece insanın kendi doktorunun bilebileceği şeylere burda cevap aramak insanın hem kendi psikolojisi için iyi değil hemde karşıdakinin birazcık ince düşünseydiniz yorum yapanlar olarak aslında ne demeye çalıştığımı anlayabilirdiniz. Bence daha fazla uzatmayın bu konuyu amacım burda bişeyleri yarıştırmak değil, kelimeleri doğru anlayın lütfen.
Hem tm tm dediginiz olsun bencede uzatma lm