Keseyi ilk ne zaman gördünüz

Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.
İkinci gebelikte 20 hafta korkularım devam etti.
Bebeğinizin sağlıklı güzel ömrü olsun :blush:

Çok teşekkür ederim sizinde sağlıklı ömrü olsun,:blush:

1 Beğeni

İdrar testini yaptıktan hemen hemen 2 hafta sonra kese görünebiliyor ama kan testi yapıldıysa betahcg sonucuna göre 2 günde 2 katına çıkacak şekilde hesaplıyorduk biz hastanede (kadın doğum doktor asistanıydım bu arada )ona göre hastalarımızı çağırıyorduk kese görünmesi için . Kese görünmeye başladığında hafta olarak 4-5 haftalık olmuş oluyor anca görünüyor

1 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Beta hcg artış hızı ve ikiz bebek şüphesi

@Saliha hoş geldiniz.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

2 Beğeni

Hoşbuldum :innocent:

2 Beğeni

Kızlar 6 +4 haftalık hamileyim son adet tarihime göre geçen hafta gittim kese küçük gözüktü yarın kan vericem beta için değerin kaç olması normal bilen var mi

1.000’den fazla olması beklenir bence

Gebelik dönemindeki son adet tarihine göre haftalık bazda HCG değerleri:
3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL
4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml
5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL
6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL
ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL
9 ila 12. hafta: 25.700 ila 288.000 mlU/mL
13 ila 16. hafta: 13.300 ila 254.000 mlU/mL
17 ila 24. hafta: 4.060 ila 165.400 mlU/mL
25 ila 40. hafta: 3.640 ila 117.000 mlU/mL

İlkinde 4 haftalık ıkıncınde. 5 benımkı bu sekıldeydı

Teşekkür ederim ben şimdi kan verdim sağlık ocağına çıkarken söylediler bana orda en fazla 1000 çıkıyormuş üzeri cikmiyormis hastaneden yaptırman lazım dedj

1 Beğeni

Hayırlısı olsun hakkımda canım :heart:

1 Beğeni

Bu 12 gün önce

2 Beğeni

İnşallah tez zamanda sonucunuz çıkar da güzel habere çabuk kavuşuruz :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah ya​:blush:

1 Beğeni

5+5 Te doktora gitsem kese belli olur mu acaba

1 Beğeni

Belli olabilir de bence siz 6. haftada gidin. Daha da netleşmiş olur o zaman, belki kalp atışını da dinleyebilirsiniz

Son adet baslangici 03mayis bugun kan verdim 177 cikti beta , saglik ocagindaki doktor bi daha vermene gerek yok pazartesi git dedi o yuzden bende iyice meraklaniyorum acaba artcak mi :woman_shrugging:

1 Beğeni

Heyecanınızı anlıyorum :blush: Sizin kararınız elbette ama hani 6. haftadan sonra giderseniz hem kalp atışını da dinlemiş olursunuz diye dedim ben :blush:

2 Beğeni