1 dakika gibi kısa süreliğine kesenin olduğu yerde şiddetli acı hissettim.bicak batması gibi acıdı.dünden beri lekelenmem de var.Dun doktorum progestan sayısını 3 e çıkardı.kesede bu şekilde kısa aureli acı,kramp hisseden oldu mu, neden kaynaklanabilir, gözümden yaş g ldi acısından .
Geçmiş olsun
Bol bol dinlenin
Benim de düsuk riskim olmuştu.
Dinleniyorum aslında, hazır yemeği alıp yiyorum, zorunlu ihtiyaçlar için kalkıyorum ama sanırım sürekli yatmam gerekiyor, bakan olmayınca o da zor.insallah bu sancı zararsızdır.
İnşallah yakın zamanda biter
Amin, inşallah, teşekkür ederim desteğiniz için
Sizinde mi miyomlariniz var, benim miyomlardan dolayi 4 gundur siddetli agri cekiyorum, hayat kalitem 0 a dustu, tek basima hareket edemiyorum ve bebege bir sey olacak diye cok korkuyorum
6 cm lik kistim vardı, miyom mu oluyor kist
Bende 3 tane miyom var gebelik boyunca buyuduler ve dediginiz gibi benimde asiri derece agir agrim oldu hastaneye yattim, suan agrilarim kesildi ama bu sefer bebegin oldugu yerlerde cok canim yaniyor 2 gun sonra doktora gidicem, bir tanidigim sancıların erken dogum yaratabilecegini soyledi baya endiselendim 2 gun sonra 20 haftalik oluyorum
Evet benim ilk dogumum erkendi, 5 aylıkken karnında sertlesmelwr başlamıştı ama bu çok daha farklı lekelenmeli gidiyor ve bebeğin olduğu yer açıyor, benim de normalde kontrolüm haftaya, hayırlı haberler alırız inşallah, size de çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim size de cok gecmis olsun acil sofalqr diliyorum, bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza almamız nasip olur inşallah