Kesede şiddetli acı

1 dakika gibi kısa süreliğine kesenin olduğu yerde şiddetli acı hissettim.bicak batması gibi acıdı.dünden beri lekelenmem de var.Dun doktorum progestan sayısını 3 e çıkardı.kesede bu şekilde kısa aureli acı,kramp hisseden oldu mu, neden kaynaklanabilir, gözümden yaş g ldi acısından .

1 Beğeni

Geçmiş olsun
Bol bol dinlenin
Benim de düsuk riskim olmuştu.

1 Beğeni

Dinleniyorum aslında, hazır yemeği alıp yiyorum, zorunlu ihtiyaçlar için kalkıyorum ama sanırım sürekli yatmam gerekiyor, bakan olmayınca o da zor.insallah bu sancı zararsızdır.

2 Beğeni

İnşallah yakın zamanda biter :innocent:

1 Beğeni

Amin, inşallah, teşekkür ederim desteğiniz için​:pray:

Sizinde mi miyomlariniz var, benim miyomlardan dolayi 4 gundur siddetli agri cekiyorum, hayat kalitem 0 a dustu, tek basima hareket edemiyorum ve bebege bir sey olacak diye cok korkuyorum

6 cm lik kistim vardı, miyom mu oluyor kist

Bende 3 tane miyom var gebelik boyunca buyuduler ve dediginiz gibi benimde asiri derece agir agrim oldu hastaneye yattim, suan agrilarim kesildi ama bu sefer bebegin oldugu yerlerde cok canim yaniyor 2 gun sonra doktora gidicem, bir tanidigim sancıların erken dogum yaratabilecegini soyledi baya endiselendim 2 gun sonra 20 haftalik oluyorum

1 Beğeni

Evet benim ilk dogumum erkendi, 5 aylıkken karnında sertlesmelwr başlamıştı ama bu çok daha farklı lekelenmeli gidiyor ve bebeğin olduğu yer açıyor, benim de normalde kontrolüm haftaya, hayırlı haberler alırız inşallah, size de çok geçmiş olsun

2 Beğeni

Tesekkur ederim size de cok gecmis olsun acil sofalqr diliyorum, bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza almamız nasip olur inşallah

3 Beğeni