Kese var bebek yok

Merhaba kızlar. Ben 6h 6g ken ultrasona gittim. Doktor kese var bebek yok dedi ve 10 gün sonra yeniden gel dedi. Sizce bu haftada normal mi? Bakıyorum çoğu insan 6cı haftada kalp atışı bile duymuş. Bende çok korkuyorum ilk hamileliyim. Aranızda bebeğini bu kadar geç gören oldu mu?

3 Beğeni
  1. Haftada duyan gören bile var canım sen olumsuz düşünme bende 7. Haftada gördüm duydum
3 Beğeni

Bende doktora gittiğimde 7 haftalık olması gerekirken 5 hafta anca vardır dedi doktor sadece kese göründü geç döllenme dedi doktorum bende korkuyorum bu hafta tekrar randevum var inşallah görürüz miniklerimizi

2 Beğeni

Benimde kese vardi bebek yoktu korkma geç döllenme oluyo yolda yaylana yaylana gidiyor bizimkiler rahim yolculuğuna heralde​:joy::joy::joy::joy:moralin yerine gelsin diye güldüm ama yanliş anlama sakin olurmu

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Geç döllenme olmuş olabilir canım biraz daha bekle inşallah görünür :two_hearts:

@Lily

1 Beğeni

Benimde ilk kese vardi bebek gorunmuyordu endiselenmistim kalp seside yoktu ama 8. Haftada ikiside oldu cok sukur ve bebegim baya belli oluyordu iki haftada nasil bu kadar buyuyebilir demistim iki hafta oncesene kadar gozukmuyordu bile bos gebelik diye kendi kendime kuruntu yapmistim ama endiselenme sakın

2 Beğeni

İnşAllah öyledir​:joy::joy:

Hoşbulduk​:smiling_face_with_three_hearts: gec döllenme olursa bunu Ultrason bilirmi?

1 Beğeni

Hayırlı olsun bende 7+2 de gordun bebisi inşallah sende kisa zamanda gorursun​:hibiscus:

1 Beğeni

Merhaba bende görmemiştim 7 haftalıkken gördü bazen yanılabiliyor doktorlar ben bebeği gördüğüm halde bebek yok denildi o yüzden biraz bekleyip gitmek psikolojimiz için daha iyi sanırım

1 Beğeni

Benimde ayni canim alttan bakti gene goremedi daha sonra 7 de gordu benimki gec dollenmeydi

1 Beğeni

Haftasona göre anlarsın ama gene son regl tarihi baz alınıyor canım geç döllenme olsada ona göre hesaplanıyor

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Her gebelik bir değildir. Korkmayın :blush: İnşallah duyarsınız :pray:

1 Beğeni