Kese var bebek henüz görünmedi

Kızlar geçen hafta adete göre 7 haftalık ultrasona göre daha küçük çıktı kese ve bebeği göremedik yarın tekrar randevum var bana dua edin lütfen çok korkuyorum göremezsem boş gebelik olursa diye

Geç dollenme olabilirr korkmaa görünür yarin :hatching_chick:

1 Beğeni

Gec dollenme olusa bilir canim insallah gorunur

1 Beğeni

İnşallah ilk bebeğimi kaybettim buda öyle olursa diye korkuyorum dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor inşallah bu sefer kavuşurum bebeğime :palms_up_together:

Doktorum da öyle söyledi canım ama ne bileyim şimdiye görünmesi lazımdı insan endişeleniyor

Siz bol bol dua edin kendinizi pozitif tutun hersey guzel olur umarim​:two_hearts:

1 Beğeni

İnşallah çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Karindan goremesse vajinal bakmak isteyebilir

1 Beğeni

Bende ilk bebegimi kaybettim simdi tekrsr hamileyim emin ol düşük sonrasi gebelikler daha sağlıklı oluyor bende cok korktum kese varmi kese var bebek varmi bu sefer kalp duyarmiyiz derken her ani heycan stres, bu sefer daha iyi olucak emin ol

1 Beğeni

Allah tekrar yaşatmasın çok zor Ben diğerinde kalbini duymuştum bebeğide hemen görmüştüm ama ne yazıkkı 8 haftaya kadar sürdü sonrası kalbi durdu şimdi allah tekrar nasip etti inşallah yarın bende görürüm bebeğimi aynen öyle stres oldum 2haftadır gidiyorum kese var bebek yok bu sefer görürüm inşallah

1 Beğeni

Göreceksin bu sefer inanıyorum dualarim senle minik civciv nazlanma hemencik gorun :hatching_chick::nazar_amulet:

1 Beğeni

Banada öyle, dediler 2 hafta önce çok şükür görüldü, kese kaç mm en son hatırlıyor musun? Vajinal muaynede bu hafta gözükür :heart_eyes:

1 Beğeni

Merhabalar ilk kan testinde beta 159 çıktı 4 gün sonra 190 çıktı bugünde 200 bişey çıktı kese var bebek yok dedi doktor cuma günü tekrar kan istedi sizce gebelik varmı

1 Beğeni

Merhaba, bu değerler hamilelik için yeterli, fakat ultrason için vajinal 1500 , karından görülmesi için 3000 bulması gerekiyor. Beta 48 saate 2 katı artması gerekiyor takipte kalın, güzel haberler alırsınız inşallah :sunflower:

2 Beğeni

İnşallah çok teşekkür ederim

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face:

Umarım güzel haberler alırsınız :pray::blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah güzel haber alırım burayada yazarım

Bence üzülmeyin bndede aynısı olmuştu henüz çok küçük dendi ama 7 haftalıkken gittim göründü

1 Beğeni

Seninle aynı şeyi yaşadım hatta doktor şurdaki hastaneye git yatış yapsınlar muhtemelen dış gebelik dedi ve iki gün kendime gelemedim daha sonra başka doktora gittigimde minicik bile olsa siyah bir nokta gözüktü doktora bu durumı anlattığımda zaten o haftalarda belli olmaz demişti hiç üzülme :cherry_blossom:

1 Beğeni

Peki kahverengi kanama oldu mu sizde