Kese görünmüyor🥺

Kızlar ben tedt yaptığımda 5 haftalıktı. Hastaneye gittim kese görünmüyor dedi 5 haftalıktı zaten sonra 6+4 de yani dün çarşamba gecesi ben acile gittim randevu günümü bekleyemedim orda da kese görünmüyor dış gebelik olabilir dendi başla bi ultrasona gönderdiler orda da hem keseyi göremediler hem de dış gebeliğe dair birşey de çıkmadı kan idrar vermiştim beta hCG değerim 672 falan çıkmış beta hcg takibi yağılcak cuma sabah erkenden gel dediler yarın sabah gidexeğim fakat bugün sabahtan beridir akıntıyla birlikte çok açık pembemsi lekeler gelşyor internetten baktığımda yerleşme kanaması diyor bunkar normal mi ve bu benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde maalesef oğlumun kalbi durdu suyu bitmişti kaybettim beni bi aydınlatın lütfen :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Merhaba canım hoş geldin aramıza. Dediğin gibi pembemsi lekelenme yerleşme kanaması belirtisidir. Bence geç döllenme olduğu için kese görğnmemil olabilir. Bir dahaki kontrolğnde göreceğini düşünüyorum.

3 Beğeni

Hoşbuldum Ayy inşallah yarın sabah tekrar beta hcgye bakılcak inşallah hayırlı haberler alırım dua edin bana da :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Hayırlısıyla sabah gidiyim de inşallah haber verceğim :palms_up_together::two_hearts:

1 Beğeni

Bende 4 haftalıkken gitmiştim, kanda çıktı ama kese yoktu, bir hafta sonra tekrar gittim keseyi gördü ama bebeğe dair bişey goremedi, boş kese sandım. Sonraki hafta gidince çok şükür herşey normaldi ve gördü ama geç döllenme olmuş dedi. Sende içini ferah tut, hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler insAllah :blush:

3 Beğeni

3-4 haftalıkken ancak alttan keseyi zor gördü

3 Beğeni

İnşallah bende az önce geldim hastaneden keseye benzer birşey gördü ama kese mi emin değilim dedi kan verdim öğleden sonra sonuç için gideceğim haftaya tekrar gelirsin yine bakarız dedi

2 gün önce Gece acile gittiğimde alttanda göremedi

Beta hcg en az 3000 lerdeyken kese görülüyor diye biliyorum sizin geç döllenme olabilir biraz daha sabredin inşallah güzel haberler alırsınız

Bugün doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi kanında pozitif dedi hadi hayırlısı olsun inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck: Daha çok küçük bu yüzden görülmemiş olabilir bir daha ki kontrolde gözükecekdir inşallah dualarım seninle canım :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts: @Elifri

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun küçük olduğu için zor görülmüş canım @ceycey4

1 Beğeni

Teşekkür ederim inşallah bugün biraz kanamam oldu progestan yazdılar inşallah geçer bu bebeğimi de kaybetmek inşallah​:palms_up_together: :pleading_face:

1 Beğeni

İnşallah canım dikkat et bol bol dinlen bir süre ihtiyaç olmadığı sürece ayağa kalkma

1 Beğeni

Normalde çalışıyorum ama işe bile gitmicem. Dinleniyorum ayağa da tuvalete gittikçe kalkıyorum

2 Beğeni

Bir süre öyle yap canım ilaçlarını düzenli olarak al

1 Beğeni

Merhaba @Elifri hoşgeldiniz :bouquet: belki geç döllenmedir :pleading_face:

1 Beğeni

Merhaba @ceycey4 hoşgeldiniz :bouquet:

Tamamdır ama o kadar çok korkuyorum ki bu da düşükle sonlanacak diye :pleading_face::sob:

1 Beğeni

Hoşbuldum. Keseyi dğn gördüler ama kanamam var şuan ilaç falan yazdılar inşallah bu da düşükle sonlanmaz :pleading_face: