Kese görünmemesi

Arkadaşlar hepinizden dua istiyorum. Cuma günü gün içinde kahverengi lekelenmem oldu ara ara biraz ağrı sancı da hissedince ilk doktor randevumuza böyle gitmiş olduk. Doktor kese görünmüyor dedi. Bakalım bekleyelim dedi dış gebelik de olabilir dedi. Beta HCG de istedi 2300 lerde çıktı o gün. Yarın sabah tekrar gideceğim yani bu sabah inşallah kese görünür her şey normaldir. 5h+6 olacak sizden dua istiyorum bundan öncekinde bir düşük yaşadım o yüzden stresliyim tekrar olmazsa diye yine de umutluyum lütfen dua bekliyorum sizden de :palms_up_together:

1 Beğeni

Bebek geç döllenmiş ve bu yüzden görülmemiş olabilir lekelenmende yerleşme kanaması olabilir. Umarım çok güzel haberler alırsın :heart:

1 Beğeni

Günaydın canım dualarımız seninle inşallah görünür kesen belki geç döllenme olmuştur sıkma canını güzel haberlerini bekliyoruz :bouquet::heart:

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bugün keseyi çok ufak da olsa gördük çok şükür :heart: geç döllenme olabilir dedi 4 hafta gibi duruyormuş boyutu. İnşallah sağlıkla kalp atışını da duyarız

3 Beğeni

Çok sevindim umarım çok sağlıklı bir bebişiniz olur :heart:

2 Beğeni

Çok sevindim, çok şükür :blush::pray::heart:

1 Beğeni

Çok şükür canım çok sevindim :hugs:

2 Beğeni