Kese göründü

Merhaba, uygulamaya göre 6 haftalık gebeyim dün doktoruma gittim. Keseyi gördüğünü fakat bebeği göremediğini boş gebelik olabileceğini ya da geç döllenme olabileceğini söyledi böyle durumla karşılaşan var mı? 10 gün sonra tekrar gideceğim eğer kalp atışını duymazsa kürtaj olacağımı söyledi.

4 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin. Evet bu durumu yaşan çook kişi var forumda. Doktorun dediği gibi geç döllenme olabilir. Bir daha ki kontrolde belli olur.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Biraz tedirgin oldum modum düştü. Kaç hafta ya da günlük olduğunda kalp atışını duyabiliyoruz. . İnşallah haftaya duyarım​:palms_up_together:

2 Beğeni

Ben de bundan çok korkuyorum :disappointed: 5+0 da keseyi gördüm ama kalp atışı için daha gitmedim inşallah ikimiz de duyabiliriz kalp atışlarını

6 Beğeni

Kalp atışı 6 - 7 haftalarda duyulur normalde. Eğer duyulmaz ise doktorunuzun da dediği gibi kürtaj olmanız gerekir. Ama güzel düşün güzel olsun. İnşallah haftaya kalp atışını duyarsın :heart:

4 Beğeni

@Fatma.01 aramıza hoş geldiniz :orange_heart: Geç döllenmeden dolayı ola bilir. Kötü düşünmeyin :smiling_face:

Merhaba @Fatma.01 hoşgeldiniz yolk kesesi göründü mü

1 Beğeni

@Özgesnn hanım da kalp atışı bekliyor

1 Beğeni

Merhaba Cansu hoşbulduk yani sadece keseyi gördüğünü söyledi yol kesesi falan demedi

1 Beğeni

Bende şuan 7+3 günlük hamileyim 5 haftamda gitmiştim doktora bende de aynı şekilde bebek görülmedi sonrasında 6. Haftamda gittim bebek olduğu görüldü kalp atışı görülmedi ve sonrasında 7+1 iken gittiğimde kalp atışınıda duydum bebişide yani hiç endişe etmenize gerek yok sabırla dua ederek beklemek gerekiyor. Bende aynı bu şekilde buraya bu konuyu paylaşmıştım sağ olsun arkadaşların söyledikleri çıktı onlar o an beni teselli ederken şuan ben bir başkasını teselli ediyorum hiç korkmayın dua edin yeter :blush:

3 Beğeni

Kuzucuğum benim de öyle olmuştu Ben de 6 haftalıkken gitmiştim boş gebelik olabilir dedi 8 haftada gittim Tekrar başka bir doktora keseyi gördü bir hafta sonra tekrar gel dedi boş gebelik olma ihtimali olabilir dedi bir hafta sonra tekrar gittiğimde kalp atışlarını duymuştu Muhtemelen Geç döllenme olmuştur yani 8 haftada falan 9 haftada duyarsın ve görürsün çocuğu

4 Beğeni

Merhabalar, hoşgeldiniz.

1 Beğeni

Yolk kesesinin oluşmuş olması burada önemli kriter aslında doktorunuz herhangi bir şey belirttimi

2 Beğeni

Hayır yolk kesesini ilk defa burada duydum bilmiyorum onunla ilgili bişey söylemedi

1 Beğeni

Yani doktor bana söyleyeceği yerde ben sorup durdum tamam hamilesiniz dedi ama onun dışında kan testi istedi başka bişey demedi iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi haftasını durumu nasıl gibi sürekli ben sormak zorunda kaldım biraz bilgi versin diye çok bekledim ama maalesef hamilesiniz hayırlı olsun dedi bıraktı

Teşekkür ederim :face_holding_back_tears::heart:

Teşekkür ederim :rose::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Endişe etmeyin. Ben de 5 haftalik görünüyordu ama kese bile gorunmemisti. Birkac gün sonra kese göründü. Su an 7+3 deyim yarın kalp atışı için gidicez inşallah duyarız herşey yolundadır. Siz de güzel düşünün stres olmayın.

2 Beğeni

İyi günler bende aynı durumdayım ya 7 haftalık keseyi ve yolk saç göründü ama bebek yok doktor normal dedi acaba bnde gorurmuyum ki siz gibi olmuş bnde de

1 Beğeni

Merhaba benimde 8. Haftadayim bi doktor boş gebelik dedi diğer doktor yeni oluşuyor dedi Beta değerim 40 bin sizce ultrason örneğmde bebek var mı