5ci haftalık da kese görülmüyor beta iki günde 389dan 524 olmuş dış gebelikten supe ediyorum ama bilgi verirmisiniz
Doktorun ne dedi bu duruma peki?
Alt muanesi oldum bugün dış gebelik tehlikesi görmuyorum ama kesede görmüyorum dedi sabah yine çağırdı kanima bakmak için
İnşallah keseyide bebeğide görürsünüz, canınızı sıkmayın
Bu durum hakkında bir bilgim yok diye maalesef bişey diyemiyorum kusura bakmayın canım
İnşallah teşekkür ederim
Aramıza hoşgeldin @İrem67
- haftada bir daha gidin, kese görünür belki
Beta değerim ikiye katlamamis utrasonda da gorulmeyince dış gebelik olabilir dediler benide korku bastı sabah yine gidicem insallh bişey olmaz
Beni de 584 den 2093 de aldı ultrasona görünmedi
Peki sonrası noldu
Dış gebelik degildir insallah .Kimyasal gebelik olabilir mi ? Eger oyleyse deger dusmeye baslayacaktir benim de basima geldi kimyasal gebelik insallah sizin kese görünür.
İnşallah
Doktor alttan muane etmek istedi kabul etmedim pazartesi günü özel hastaneye gidecegim belki o zaman gösterir
Zaten doktorum ultrasona bile dogru duzgun bakmadı cal git işi yaptı
İyi düşün iyi olsun kötü sakın bir şey düşünme kendini üzme Allah’a dua et canım arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bende özele gidiyorum bugün baktırdım alttan gorulmedi
İnsallh Allah’ın izniyle bişey olmaz teşekkür ederim
Daha çok erken ben tüp bebek ile hamile kaldım 5. Haftanın içindeyim doktorum beni 6. Haftada çağırdı mesela kese için oda haftaya perşembeye denk geliyor o yüzden korkma erken bence daha
Ya keseye takılıyorum da beta zayıf artıyor bugün gittim dış gebelik olabilir dedi üniversite hastanesine sevk verdi ama kanamam ağrım yok pazartesiye kadr gitmycm
Doktorlar bunu demekten başka birşey bilmiyorlar zaten alttan muane olduysan çıkar dış gebelik olup olmadığı @İrem67
Merhaba @İrem67 hoşgeldiniz