Kese geriden geliyor

8+3’teyim ama kese çok geriden geliyor… Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba kızlar,

Bugün doktor kontrolüm vardı. Son adet tarihim 13 Nisan, yani bugün itibarıyla 8 hafta 3 günlük hamileyim.

Ultrasonda gebelik kesesi 16 mm ölçüldü ve doktor bu ölçümün yaklaşık 6 haftaya denk geldiğini, yani gebeliğin 2 haftadan fazla geriden geldiğini söyledi.

Fetal pol ve kalp atışı henüz görünmedi.

Doktor:

– “Sağlıksız gebelik olabilir.” dedi ama kesin konuşmadı,

– “Geç döllenme olmuş da olabilir.” dedi.

– “Şu an için kanama alanı yok, ilaçlarına devam et, bir hafta sonra tekrar bakalım.” dedi.

Ben de şu an arada kaldım. Hem umut etmek istiyorum, hem de içim çok tedirgin… Daha önce böyle bir durum yaşayıp da devam eden gebeliği olan var mı? Kalp atışı sonradan görünen oldu mu?

Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Gerçekten çok ihtiyacım var :folded_hands::broken_heart:

Benimde aynı şekilde tam üç kere keseyi görmeye içinde bebek görmeye gittim herseferinfe doktor boş gebelik dış gebelik olabilir dedi ta üçüncüde oluşmuştu kesesife bebekte geç döllenme oldu büyük ihtimalle ve şuan 6.cı ayı bitirmeye yakınız sen kendini güzel olana hazırla ama eğer sağlıksız bi keseyse bile canını üzme eğer sağlıksız kesenin altında yatan oluşabilecek problemleri bilseniz baştan farkedildiğine şükredersiniz diyen doktorlar var. Ama inşallah bebişin ordadır ve yakında kendini gösterir

Cnm senin son adet tarihin 19 nisan değil miydi daha onceden konuştukya hatta sen bir hafta geriden geliyor dedin şuan tarihlerin değişmiş

Canım benim son adet tarihim 19 nisan ya da 13 Nisan Doktora 13 Nisan dedim sonra 19 olduğunu hatırladım h net değil ama bu gün ultrasonda bakınca ikisiyle de uyumlu değil

Kaçıncı haftada net gördünüz

Çunku benimde son adet tarihim 20 nisan pazartesi gidecem bende 16 gün sonra gel demişti bana hatta ikimizin beşinci haftadabile kese milimimiz aynıydı senle konuşmuştuk

Evet sen embriyoyu gördün mü ve kalp atışını duydun mu

Daha gitmedim cnm pazartesi giderim insllh

Kendi soyledigim gerçek sat 13 Nisan Ultrasondaki gelişime göre 27 Nisan Yumurtlamaya göre ise 20 Nisan

Bugün doktora gittiğimde altı hafta üç gün olabileceğini söyledi bu da demek oluyor ki ben on gün 15 gün geriden geliyorum bu normal mi bilemedim moralim bugün çok bozuk

Çok normal cnm muhtemelen benimde farklı çikacak eminim olabilir geç döllenme olmuştur arkadaşiminda iki hafta geriden geliyordu gayet sağlıklı bir gebelik geçirdi ve doğurdu

Ay inşallah ben memlekete gelmişim kendi doktoruma gitmedim başka doktora gittim doktor hiç iyi konuşmuyordu gelişmemiş sata göre kürtaj olunabilir dedi :pensive_face:

Vallh benim arkadaşımin normalde son adet tarihi 17 martti doktor ultrasondan son adet tarihini farkli demişti ona bebegin iki hafta geriden geliyor demişti hiçte sorun olmadı sonradan o kendi haftasını yakaliyormus ilerleyen zamanlarda da ileri geçti değişebiliyor yani benimde muhtemelen bir hafta falan geriden geliyor çunku uygulamada farklı diyor doktora haftasini farklı söyledi

İnşallah bizimde herley normaldir