Kayseri doktor önerisi

Kızlar kayseride kadın doğum doktoru önerirmisiniz varmı bildiğiniz doktor?

2 Beğeni

@kayseri-anneleri help plz

4 Beğeni

Memorial Semih Zeki Uludag ya da Özgüç Altun Semih hoca benim doktorum digerinden de cok memnun olanlar var .Özel klinik derseniz Prof .dr Mehmet Tayyar o da alaninda uzman benim detayli ultrasonuma bakmisti perinatolog ayni zamanda .Bir arastirin isterseniz bu isimleri .

2 Beğeni

Hüma ve özel erciyeste varmı bildiğiniz doktor @Lal

Benim dedigim bu profesör olan doktor Mehmet Tayyar Hüma da özel erciyeste simdi kimler var bilmiyorum .En son 3-4 yil once gitmistim

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum öneriniz için @Lal

1 Beğeni

Ne demek yapabilecegim bir sey olursa her zaman yardimci olmaya calisirim .

1 Beğeni

İnşallah bende her türlü yardımcı olmaya çalışırım sana @Lal

1 Beğeni

Şehir hastanesine var Mustafa Oğuz Yılmaz

Mustafa bertan demir e gidiyordum bıraktım onu artık

Doğumu mu o yaptırdı :woman_facepalming: sen dediğim doktora git çok çok memnun kalacağına eminim. Bazen sıra ağlamazdım son dönemler hafta da çağırır Dı sırf ona gitmek için hastaneye erken gider oradan sıra alırdım düşün nasıl ilgilendiğini:) yani gerekli tüm testleri istiyor 15 güne Bi kan istiyor nst istiyor çok ilgili. Cevat Rıfata gittim memnun kalmadım Hüseyin Aksoy zaten hiç söylemeyin kadın doktorlar aşırı ilgisiz ve azarlıyor en iyisi benim için oyduu hatta bikere eşimde girmişti ultrasona normalde almazlar

1 Beğeni

Beni bir kaç kere azarladı en son gittiğimde ise kendisi yoktu onun yerine bakan bir bayan vardı kendisi bana 2 ay korun demişti bayanda neden korunmadın korunma süren 3 ay demişti sonra o geldi ayak üstü sordum tekrar sorun olmaz dedi çok kafam karıştı eşim sinirlendi tektende bir doktor araştırmış gülcan yazıcı oraya gittik aynı gün ondan memnun kaldım galiba bundan sonrada ona giderim diye düşünüyorum

Ben devlette venhar hanima gidiyorum 2 kizimda da hep ona gittim cok memnunum

Mehmet karahancer var Erciyes kartal da ben ona gidiyorum çok iyi bir doktor ilk kızım da da dogumumu ve kontrollerimi ona yaptirdim

1 Beğeni

@kayseri-anneleri ayrıntılı usgyi hangi hastanede yaptırdınız ?

Ya ben sıra bulamıyorum şehir Hastanesi’ne gidiyordum yarın randevum var tekrar yer var mı diye soracağım olmazsa hüma ya gideceğim bakalim

Ya ben 1 haftadır her gün arıyorum şehir hastanesini bugün bana dedilerki doktorumuz emekli oldu randevulu hastalarında randevusu iptal oldu yeni doktor gelmesini bekliyoruz dediler @Aysem

Sistem çok saçma zaten o kadar büyük hastane yaptık diyorlar 1 doktor mu bakıyor yani bana Ağustos tüm dolu dedi sekreter oraya 3 oda acsalar en azından birikme olmaz randevu bulamazsaniz özelde yaptırın diyorlar daha benim haftam küçük o zamana kadar deneyeceğim inşallah yer bulurum ama ihtimali çok çok düşük siz kaç haftalıksiniz

Evet temmuz dolu dediler ilk ağustos ne zaman açılır belli olmaz dediler bugünde aradım emekli oldu doktorumuz dediler. Ben aslında tekten hastanesi gülcan hocaya takipliyim kendisi yapmıyormuş eşinin kiliniğini ve şehir hastanesini önerdi şehir hastanesinde doktor gelirse bir ihtimal eşinin kliniğide ağustos 30a kadar doluymuş bende ağustos 30 da 25 haftalık olcağım gelsem yine yaparmısınız dedim yaparız dedi sekreter ama güncel fiyat 4500 . 20 haftaya girdik biz @Aysem

Fiyat çok pahalı ya bana hüma 2500 dediler 3 kızıma orada yaptırmıştım ben yer bulamazsan artık oraya giderim bakalım canım inşallah bulurum ben 17+5 şuan