Kasılmalar ağrılar

32+4 haftalık gebeyim özellikle şu 4 5 gündür aşırı ağrım var kasığımda karnımda belime vuruyor hergün sadece 3 saat uyuyabiliyorum doktora gittim kimisi idrar yolu iltihabı kimisi gaz dedi başına gelen varsa bana yardımcı olabilir mi acaba :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bu haftalarda kasılmaların olması normal.İdrar yolu enfeksiyonundanda ola bilir ama bunu bizler analiz söylüyoruz siz bilmiyorum ne söyülüyorsunuz k.b. Evet analiz vermemiş anlamak olmuyor.Benim mesala gaz falan olduğu zaman öyle sancılarım oluyor.Önceler bilemiyordum gazmı yoksa bebekle ilgilimi sonradan anlamaya başladım) Kabızlık oluncada ağrılar oluyor.

1 Beğeni

@Eliffff idrar yolu iltihabi olabilir benim de var suan ilac kullaniyorum sanki adet olcakmisim gibi agri olmustu

1 Beğeni

Banada verdi tek kullanımlık ilaç peki gaz için ne yaptınız var mı Bi öneriniz

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz @Eliffff :cherry_blossom: Tahlil yapıldı mı idrar yolu enfeksiyonu için ? Yapıldıysa ve ilaç kullanmanıza rağmen geçmiyorsa ağrılarınız da şiddetliyse bence kendi doktorunuza gidin. Gaz sancısı da olabilir elbette. Vücut kendini doğuma da hazırlıyor olabilir. Mesela şu an benim kasığımda sancılar var, birden başladı, uzandım ve geçmesini bekliyorum

Bendede var senden 1 hafta ondeyim.
Doktorum ilaç falan yazdı. @Eliffff

Elif idrarini tekrar verirsen iyi olur
Bir hafta ilac kullandim gecen hafta ben
Sonra labaratuvara gonderdiler gbs bakteri
Varmi cikmadi sukur.
Ama ilac kullanmama ragmen gecmedi
Ebeme soyledim iltihab devam ediyo olabilir
Dedi.
Bu sabah yine verdim tekrar bi haftalik ilac
Yazdi.
Ebeme anlattim mantar enfeksiyonu varmi
Diye oda cikma.
Ama cogu hamileler dile getirmeye cekiniyo
Dedi.
Idrar yolunda enfeksiyon varsa tahareti arkadan
One degil onden arkaya yap.
Cunki cok cabuk mikrop kapabilen
Bi bolge.
Seninkini de arastirsinlar daha genis

1 Beğeni

Tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma bile sebebiyet verebilir dediler ilaç iyi geldi ağrım geçti sadece bel ağrım var tek kullanımlıktı zaten ama acaba tekrarlarmı diye korkuyorum

1 Beğeni

Bugün randevum söyleyeceğim, teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :hugs:

@Eliffff Çektiğiniz ağrı dün akşam 6 gibi bende de başladı ve hala devam ediyor. Kasıklarımdan özel bölgeme doğru batma şeklinde oluyor. Bugün hastane randevum var, doktora anlatacağım. Yalancı sancı mı yoksa idrar yolu ile ilgili bir durum mu ayırt edemedim. Umarım sadece idrar yolu ile ilgili bir durumdur :pray:

gerçekten çok meşekkatli bir dönem hepimiz kolayca atlatırız umarım

1 Beğeni

İnşallah :pray: @Eliffff