Arkadaşlar kasılma regl ağrısı gibi mi oluyor sabahtan beri belden kaşıklara vuran regl ağrısı var 40+4 hamileyim
Muhtemelen doğdun dogucaksin bu şekilde ağrıların olması çok normal siklasmadikca doktora gitmeyin
Bu sabah doktordaydım aslında kontrol vardı nst sancı falan çıkmadı ağrım var diyince bebeğin suyuna baktı iyi ve alttan muayene etti artık geldi gelecek dedi suyun gelebilir dediler ama şimdi daha sık bu ağrılar ama kasılma nasıl bilmediğim için anlayamıyorum
Yani sancı normal adet sancısı gibi hissediyorsan ara ara zaten çocuk gelicektir seninki belkide yalancı kasılmalardir nstde cikmadiysa sancın yoktur diye düşünüyorum inşallah sancın gelir sudan önce
İlk gebelik galiba sizin
Ben druma sormustum gercek sancı regl agrısı gibi olur demişti. Nst de o anlık gosteriyormus bakıldıgında sancı cıkmamıs olabilir ama eve gidersin sancın baslayabilir dedi
Sabah vardı ilk uyandığımda sık değildi nst çekildim yatarken sıkıntı yoktu sancı çıkmadı e muayene de bir şey çıkmadı eve dönerken sıklaştı birkaç saattir sık yani
Evet ilk gebelik o yüzden anlayamıyorum nedir sancı mıdır kasılma mıdır nasıl oluyorlar falan bilemiyorum
Sana şu kadarını soylim suyun gelmedihi sürece sakın gitme doktora artık dayanamicak.siklikta sancın olursa gidersin çünkü su geldiğinde beklememek gerekiyo su bitebilir ama.sadeve sancı olduğunda evde çek.o aciyo
Drunuz sık sık nst için cagırması lazım aslında. Siz devlete mi gidiyorsunuz orada sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama özelde son haftalarında olan iki üç günde bir cagırılıyor. Benim kasılmalarım 31den beri var o yuzden her hafta nst istiyor drum. Sizin dogum heran olabilir aslında. Suyun gelmesini beklemek yanlıs diye biliyorum. Benim yegenlerimde su gelmedi mesela. Dr bebeğin kalp atımına bakarak karar veriyordu dogum için. Kordon dolanması suyun azalması vs pek cok etkene bakılıyor. Sizin yerinizde olsam riske atmazdım. Ağrı sancı hissettiğinizde gitmeniz lazım, eve gonderirlerse de onlar risk almış olsun. İsteseler suni sancı ile dogumunuzu hemen baslatabilirler cunku…
2-3 haftadır iki günde bir nstye gidiyorum Sancı çıkıyordu ama bugün çıkmadı sadece belden gelen ağrım var dedim baktılar açılmam yoktu