Kızlar ya bu hamileliğin ilk başlarinda kasıklarda kramp ve ağri normal mi çok kötü kasılmalar oluyo ağrilarim da fazla kadın doğumdan randevuma da zamanı var daha acile gitmeli miyim gitmemeli miyim kararsız kaldim
İlk zamanlar oluyor kasık ağrıları tabi ki ben de yaşadım fakat dinlenince hafifliyorsa sıkıntı etmeyin yoğun bir kasık ağrısı çekiyorsanız ve hiç geçmiyorsa bi gözükebilirsiniz. Kanamanız yoksa da buda iyi bi şey fakat ağrı dereceniz ve sürekliliği önemli
Uzaninca yatınca falan geçiyo sürekli hiç geçmeyen bı ağri değil nasıl anlatıyım birden kramp girer gibi kasılıp ağriyo bir iki dakikaya geciyo sanki kasıklarıma içeriden iğne falan batiyolar
İlk 2 ay bende yaşadım bu dediğiniz şekilde herkeste tabi ki aynı olmaz fakat 3. Ay da bi hafifleme geliyor bu ağrılara:) tabi 9 ay boyunca rahim genişliyor bebek için sürekli ara ara bu şekilde ağrılar olur kanamanız olmazsa ve dinlenince geçiyorsa arada giren ağrılar çoğunlukla normaldir ilk aylar bol bol dinlenin mutlaka çok yormayın kendinizi
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattiniz daha çok baslarindayim ilk gebeliğim olcak hayırlısı ile biraz da telaşlandim
Doğrudur anlarım çünkü benim de bir düşükten sonra ilk sağlıklı gebeliğim insan sürekli vücudunu dinliyor her şey yolunda mı sağlıklı mı diye bir ufak telaş içinde oluyor gerçekten böyle böyle sağlıkla 9 ayın sonunda kucağımıza alıcaz bir şekilde inşallah:)
Benim de iki tane kimyasal gebeligim oldu onun korkusu da var sanki değerlerim yükselmiycekmis gibi geliyo buda daha çok yeni olunca korkum katlaniyo işte rabbim sağlıkla doğduğu günleri gösterir inşallah
Rahîm genişlediği için ağrı oluşuyor dinlenince geçiyorsa problem yok
Bende ilk haftalardan beri hem bel hem kasik agrisi cekiyorum 18. Haftaya giricem bazen aşırı oluyor ama uzaninca hafifliyor. Yürüyüş vs de yapamiyorum bu yüzden evi bile zar zor supuruyorum
Aynen benimde öyle birden bire giriyo ağri
Çok teşekkürler
Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın
Ya Çok çok şükür bende olmadı, sadece sabah kalkınca yada sürekli uzanınca hafif eğlip kalkarken, hafif vardı ama çok az Dı yani ağrım var bile demezdi, sadece bendeki mi böyle ya, ben bebeğimi 8. Haftada öğrendim…
Neden o kadar geç öğrendin ayyy fark etmedin mi hiç
Hayır valla hiç fark etmedim, sonradan koku aldıkça içim karıştı sadece, oda ikinci ayın sonlarında fln, bende anlamadım