Merhaba kızlar. 17 haftalık gebeyim iki üç gündürlü sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor. Doktora gittim bir şey görünmedi. Bu durum neden oluyor sizce? Aynısını yaşayan var mı?
Merhaba canım benim de kasik ağrım oldu ama sekizinci haftada falan oldu sağlık ocağına gidip idrar testi verdim enfeksiyon çıktı muhtemelen seninde öyledir korkma yani bı baktır istersen
Merhaba Elif. İdrar testi dün verdim bir sey çıkmadı. Bu kasık agrisi neden oluyor anlamadım ve korkuyorum artik
Yok bence korkmayın benim de bayağı agriyodu idrar sonucu çıktı mı
Merhaba bende 12 haftalik hamileyim bende kasik agrimla gittim bebegim gayet saglikli hareketliydi idrar testin de temiz cikti bende doktora nedje o zaman agriyor boyle dedik doktorumda bebek büyüdükçe legen kemikleri genisler buda hamillerde kasik agrisi yapar kokulu akintin veya leken gelmedigi surece korkma dedi sizce korkmayin
Bende 18 haftalığım ama bende de bazen çok şiddetli kasık ağrısı oluyor geçiyor geri geliyor falan bebeğin büyümesine yorumluyorum ama gebeliğimin başından beri var bende de
Evet idrar testinde bir sey çıkmadı
Evet enfeksiyon cikmadı.
Belki de bebek buyuduğu için baskı yapıyordur dedigin gibidir
Gebeliğimin başlarinda da oldu ama genellikle bir gun sürdü. Bu boyle uzun surunce endişelendim acıkcası.
Benimde ara ara kasiklarimda agri oluyordu tahlil yaptirdim idrarda enfeksiyon cikti ondan olablr