Karnınız kaçıncı haftada çıkdı 🤰🏻

Kızlar ben 5 gün önce karnıma baktım iyiydi ama şimdi sanki gozume kuculmuş gibi geliyor,eşimde buyumuyor karnın diyor,doktora 10 gün önce gittigimde kilo normal dedi ama şimdi bilmiyorum valla.bu durumu yaşayan varmı aranızda yardımçı olurmusunuz

1 Beğeni

Normal canım. Bende de geçen hafta daha gergin ve yukarda duruyordu. Bu hafta sanki küçük ve aşağıda gibi duruyor. Belli bir aydan sonra karnın aşağı inmesiyle alakalı bir durum. Endişe edilecek bir şey yok

1 Beğeni

Noralmiş yani,çok sevindim teşekkür ederim

2 Beğeni

Bildiğim kadarıyla bebeğin pozisyonuyla da alakalıymış:smiling_face: Benim bazen karnım daha sivri gibi, bazen de yuvarlak Ki biz daha 5 aylığız, siz daha ilerdesiniz Onunla alakalı olabilir. Miniklerimiz içerde hiç rahat durmuyor ki annesii​:smile:

3 Beğeni

çoğu kadınlarda iç karnı geniş bende de senin haftalarda fazla bilinmiyordu karnım kendi gözüme küçükmüş gibi gözüküyordu ama normalmiş

3 Beğeni

Aynen oyle :innocent::rose::heart_eyes:

3 Beğeni

arkadaşlar ben 6aylık hamileyim , sabahtan beri sinirim bozuldu bir akrabam var karnıma bakıp çok küçük dedi senden olacak bebek 2 kilo olur dedi sizin karnınız da küçük gözüküyor mu?erkek bebekler küçük gözükür diye biliyodum ilk defa biri bana böyle dedi moralim bozuldu,hem de bana sen bebeğe bakamazsın sabrın yok dedi , böyle birşeyi ilk defa dedi bana birisi sabah sabah sinirlerimi oynattı:woman_facepalming::woman_facepalming:

7 Beğeni

Ya kim ya onu diyen,moralini bozmak için demiş belli. Bende 6 aylık Hamileyim ama karnım bazen kucuk bazen buyuk gorunyyor.bebegin duruş pozisyonundan kaynakli bir durum bu . Benim de karnim kucuk gorunuyor bazen . Yakma kafana doktor bebegin kilosu normal dediyse,dusunulecek bir şey yok canim. Birak oyle desin,sen durup deme doktor iyi dedi kilosuna ama…ogle soyleme ,daha iyi ya nazar değmez .:rofl: İkinciside sabrin yok bebege bakamazsın demek cok saçma .Allah bir anneye bebegi verdigi zaman ona sabrda veriyor. 9 ay sabrla karnimda tuttum,dünyaya geldigindemi bakamayacam derdin sende. Gercekten boyle insanlara diyecek söz bulamiyorum ben

2 Beğeni

doktorum bana demişti ki,senin karının içten büyük geniş yani dışarıdan o yüzden fazla gözükmüyor inanırmısın sanki benim bebeğimi benden daha çok düşünürmüş gibi konuşup sinirlerimle oynadı sabah sabah yok benm sabrım yokmuşta bebeğime bakamazmışm da küçük düşürücü imaalar

2 Beğeni

Boş ver ya , samimiyetsiz biriymiş belli.konuşmak için konuşmuş.takma kafana

2 Beğeni

çok kötü oldum o durumda birşey diyemedim donup kaldım annemle konuştum takma kafana söylenenleri dedi ben 3tane bebek büyüttüm herşeye de yetişdim diyordu anlattı uzun uzun biraz iyi geldi ama ilk defa biri bana böyle suratıma dedi endişelendim tedirgin oldum esas sağlığı iyi olsun ha 2 kilo ha 3 kilo

2 Beğeni

Ay sinirim hopladı yine. Her kim söylediyse kesinlikle aranıza mesafe koyun hatta mümkünse görüşmezdim bile ben. Onun ne haddine bu şekilde konuşmak. Benim de karnım fazla büyük İçimde fil yavrusu taşımıyorum ama Benim abimin eşinin karnı 9 aylıkken 6 aylık gibi duruyordu ama yeğenimin kilosu maşallah çok da yerindeydi Karnın boyutuyla bebeğin kilosu ne alaka. Üstelik iç karın meselesi de var İç karnın dar olabilir demişti en so gittiğimde ebem Sizinki de geniş demekki Sakın sıkmayın canınızı. Bir sıkıntı olduğunda zaten doktorlarımız bizi bilgilendiriyor. Hamileliğin tadını çıkartın sadece :heart_eyes:

3 Beğeni

Kotu olacak bir durum degil.o oyle dedi diye oyle olmadın ki. takma kafana ya çok basit konuyu kafana takmışsın bitanem takma gercekten takilacak bisey yok çünki. Sen ona sadəcə şunu soyelrdin ki .Allah bebek verince anneye sabrda veriyor.

2 Beğeni

aynen bende öyle oldum bir anda teşekkür ederim canım​:cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

hem benim sabrım zaten çocuklara var beni tanımadan yargılamak nebileyim takldım çok sağ ol canım anlayışlı sözlerin için​:cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Hamile kadına öyle şeyler söylenir mi bende 6, aylıq hamileyim benimde karnim küçük nolsun karin küçük olunca sağlıklı olsun yeter

3 Beğeni

Aynen @Betuesk ,doktor bebegin kilosu normal dediyse kafaya takilacak bisey yok.aman karnım kucumu gercekten diye

1 Beğeni

düşünceszler varmış demekki söyleye biliyolar rahat rahat​:smirk::smirk:

2 Beğeni

Özü hamile olmuyub yeqin düşüncəsiz danışır sen takma kafaya ye ic kef ele canim menim

2 Beğeni

Tamam canım çok sağ ol​:kissing_heart:

2 Beğeni