Gaz sancisidir o ayağını sıcak tut su isit sadece ayağına koy başka yerine koyma
Anladigim su dogum sancisi gibi hic korkma yengemde 7 aylik digurdu saglikli cocugu ama olmayada bilir sen yarim saat daha dur gecmezse ambulansi ara hiccc korkma sessizce geliyorlar gece oldugu icin sancim var de goturrler hastsneye kimsenin ruhu duymaz ben oglumda cagirdim ambulans canindan onemlimi git bence
Ben normal yapmadim ondan bilmiyorum
Tam cnmm teşekkürler geçer inşallah
Gaz sancısı çok oluyor bebek buyudukce bence gaz
İnsallah gazdir
İnsalah dene arkadsin dedigini gecer insallah uzan stres yapma gecmezse dedigimi yaparsin iyi aksamlar canim
Tmm cnm çok Saoll İyi akşamlar teşekkür ederim
Merhaba oncelikle saglikla kucagina almani diliyorum gelen sancıların kac dakikada bir geliyor onu takip etmelisin yani duzenli dakikalarda mi geliyor
Bir haftadır genimde öyle gülüm 7.ayın içindeyim ara ara korkuyorum erken olacak diye sende ısıt kendini üşümüş olabilirsin benimki özelikle üşüyünce oluyor şuan nasılsın peki nasıl oldun gecmedimi daha
Yok cnm hastaneye gittim sağ böbrekte genişleme oluşmuş bebek de oraya baskı yaptığı için sancım oluyor
Bence sende sancın varsa git baksınlar bni bi gece hastane’de kldm
Bu hafta kontrolüm var gülüm gidecem inşallah cok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcımız olsun birde bende bebek kuvvetli tekmelemiyor sende de öylemi acaba
B[quote=“Medine6301, post:33, topic:17399, full:true”] Bu hafta kontrolüm var gülüm gidecem inşallah cok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcımız olsun birde bende bebek kuvvetli tekmelemiyor sende de öylemi acaba [/quote]
Âmin cnm Allh râzı olsun inşallh Bnım de öyle ya öyle kuvvetli tekmesi yok ve ama dışardan karnıma bakınca sağdan sola gittiğini görüyorum ne arıyor bi bilsem Bide enfeksiyonum çok varmış ağrılarım ondan da oluyomuş sende aksatma ben böbrek için tedavi olucam kendini kesinlikle aksatma derim ne zaman gıdıcen hastaneye
Yalancı kasılmalar bu aylarda başlar. Kendinizi takip edin
Amiin gülüm Allah senden de razı olsun benimkide öyle heral tünel kaziyo bunlar cıkmak içinnasipse bu perşembe gidecem insallah
hayırlı sonuçlar alırsın insallah cnm
Tamam teyzoşu teşekkür ederiz
Ayy rica ederim
İnşallah gülüm