Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Hay ağzına sağlık bacım
Çok haklısın bende aynı düşüncedeyim can taşıyoruz burda tabiki biraz kilo alıcaz sanki onlara aldırıyoruz kiloları onlar vericek bizim yerimize
Vallahi ya elalem denen tarikat düşman dan daha tehlikeli, az kilo alırsın içindeki can kilo almıcak bu ne derler, kilo alırsın az dikkatli ol hamilelik sonrasında çok zorlanırsın derler, benim iç karnım küçük 7 ayda 7 kilo aldım ama göbeğim kocaman bu seferde yarın doğuracakmışsın gibisin diyolar bide fabrika da çalışıyorum 200 tane kadın her biri bişi söylüyor, özellikle kadının kadına destek olması gerekirken valla kadının en büyük düşmanı yine hep bi kadın
En çok da akrabalar. Bende bi elti var sağolsun. hamile kalmadan da aynıydı ama hamile kaldıktan sonra da devam.etti sağolsun. Göğüslerin çok büyüdü:-D yüzün cillendi çok kilo aldın az ye doğuramazsin karnın ne kadar büyüdü bazense büyümedi diyo hergun görüyoruz birbirimizi aynı binada oturuyoruz halbu ki ama ilk defa görmüş gibi her gün bir kusur buluyor mutlaka halbuki onun kusur olarak gördüğü şeyler benim 5 senelik hayalim ve çok memnunum
Ay nefret lik allah yardımcın olsun
Hiç sorma artık alıştım. Geçen gün iyice cirkinlesmissin çillerin çok çıkmış dedi. Ayy kızım çok güzel olacak demek ki benim güzelliğimi almış dedim yüzü bı düştü eskisi gibi üzülmemi bekliyor ama benim umrumda değil
Ya bide telefonda görenler bu ne hal diyor halbuki o kadar göbeğim yok dışarda görenlere ben demesem yada dar birşey giymesem hamile olduğumu anlamıyorlar
Benimde öyle ferace giyiyorum hiç karnin beli olmuyor diyolar
Aminnn insallah canım hepimiz saglıkla kavusalım ins. Aynen oyle sadece yasayan bilir… O yuzden her zaman duamdadır bu yolda emek veren gozyası doken kardeslerimiz. Rabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin mucizesini gondersin ins
Yaaa maşallah Rabbim sag sağlim kucagina almak nasip etsin canım