25 haftalık hamıleyım dun aksamdan berı karnım cok agrıyor mıdem zehır gıbı basımda donuyor kosasım var ama kusamıyorum acıle gıtmelımıyım kanamam yok o yuzden gıtmek ıstemıyorum ama bebege bısey olmus olabılırmı korkuyorumda @NURAN @admin @Hatice @Dnz_123 @Leyla1991
Bence ağrılarınız çoksa ve şiddetliyse bi gidin içiniz rahat etsin rabbim esirgesin inşallah
Canım geçmiş olsun öncelikle
Kusma hissi olabilir bebek biraz daha büyüdükçe mideye baskı oluyor.
Baş dönmende varmış buna eşlik eden, vücudunda kırgınlık yorgunluk hissi var mı?
Baş dönmen dinlenmene rağmen azalmadı mı ?
Eğer baş dönmen azalmadıysa bence acile gitmelisin .
Abla 6 ayıma gırene kadar hıc bas donmeme olmadı ama su bı haftadır anıden bas donmem oluyor gecen hafta pazartesı kansızlık yuzunden yatım cuma gunu cıktım ıkı unıte kan taktılar bana sımdıde dun aksamdan berı bı karın agrım var ustune yorgunluk kırgınlıkta var mıdemde zehır gıbı suan gogsumdede daralma oluyor kusmaya calısıyorum su gelıyor kusam rahatlarım dıyorum ama olmuyor
Mideden su gelmesi bende de oldu aynı senin haftalarında , 23. Haftamda hafif hafif başladı 28 de çok artmıştı. Şuan rahatım ama , o gelen maalesef mide sıvısı benim öyleydi. Doktorum ilaç yazdı ama ben bir kaç sefer kullandım sonra bıraktım , ilaç kullanmadan atlatabileceğime inandım hep. Baş dönmenin sebebi şekerinin de oynaması olabilir diye düşünüyorum. Ama bence çok evde kalarak kendini yıpratmadan bir acile git. Tansiyonunu ölçerler bir idrarına da bakarlar bence .
Canım çok geçmiş olsun canım Mide bulantısı normal bebek mideye baskı yapıyor Baş dönmesi tansiyon düşüklüğü olduğu zaman olur canım Ağrıların dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor ama dinlenmene rağmen geçmiyorsa bı acile başvur
Abla basım donuyor ama tansonum normal sancım cok var mıdemı karmasık hısedıyprum zehır gıbı dınlenmeme rahöen rahat edemedım bı turlu
O zaman acile git canim ben dünden beri öyleyim baş dönmesi hariç hepsi var bugün sağlık ocağına gittim son haftalara yaklaştığım için normal dedi ama dayanamazsam mutlaka Dr iletişime geç yada acile başvur dedi sende bekleme git acile hrmen aksatma birde bebek oynuyor ise korkma dedi maşallah benimki oynuyor o yüzden gitmedim bol bol dinlen dedi dinleniyorum elimden geldiğince
Gıtım abla enfeksıyondan oluyormuş
Hm bana sordular kaşıntı akıntı yanma koku var mı diye
Abla baska yere senı etıketledım orda sonuclarıma bakarmısım
Şimdi nasılsınız ?
Hafıf agrım var ama daha ıyım abal
Çok şükür
Abla bende 33.haftamdayım bulantım çok oluyo ilk aylardaki gibi dün gecee olduu birde karnım regl sancısının ileri derecesindeki gibi agridi uyuymadm sabaha kadar agladım bebek de hareketlendi daha da
Benimde aynı sabah erkenden sağlık ocağına gittim hem kontrolüm vardi baktı kalp atışını tam kaşığımda duydu dönmüş dedi erken doğum riski olabilir dikkat et birde akıntın yanman koku var mı dedi yok dedim eğer olsaydi idrar yolu enfeksiyonu derdim dedi bu belirtiler erken doğum belirtisi bol bol dinlen dedi en azından 37 haftayı atlat dedi baktın çok ağrın var beklemeden doktoruna muayene olun nst çekil dedi ultrason olsa burda bakardım dedi @Duyguu1
Allahh zamaninda dogum nasip eylesin abla inşallahh ben agradim özelde gittigimi normal dedi
Valla ben bile ağladım
Bi muayene olmakda fayda var dedigin gibi amaa cati muayenesinden korkuyorum
Benim vajinamda iğne batar tarzda ağrılar kramplar giriyor kasığımda ayrı bir ağrı karın etrafında ishal olursunda karnın agirir o şekil ağrı bel ağrısı ertesi gün başladı