Karında acı

Kizlar 28 +3 deyiz ama gecen hafta persembe gününden beri karnim ve kasiklarim aciyo resmen aciyo canim yaniyo yürüyemiyorum yürümeye bile korkuyorum 15 dakikadan fazla yürüdüğüm zaman basliyo hemn yürürken bile acıyor yarin doktor kontrolum var soyliycem doktoruma Bir de geçen hafta Perşembe’den beri işte dediğim gibi Perşembe günü doktora gittim çok stres sıkıntı yaptım suyum geldi ama suyum değilmiş akıntıdan dolayımış çok fazla Enfeksiyon varmış Ben de vücudum Susuz kalmış falan bu şekilde söyledi su takviyesi yaptı vücuduma Doktor serumla Ama bu ağrının ve acının sebebini söylemedi neden olabilir acaba bu kadar acıma geceleri bile dönemiyorum yatakta bir anda acı giriyor kasılıyorum Hani resmen bazen ağlıyorum

Dayanılmayacak yani seni ağlatacak bir ağrının olmasın normal değil yarın doktorun bunu detaylı araştırmalı. Çok geçmiş olsun

Kuzum bazen o acı yatakta dönerken de acıyo bende de oluyo bende yeni 29. Haftaya giricem inşallah kötü endişeleneceğimiz birşey yoktur

1 Beğeni

Amin canim ınsallah yoktur

Çok teşekkür ederim geçen Doktor eliyle bastırdı Hani acının ağrın nerede diye dokunması bile acıttı o derece acaba doğum mu yaklaştı diye düşünüyorum

Doğummu yaklaşıyo diye bende düşünmüyo değilim inşallah zamanında doğarlar tam vajinanın sağ ve sol kısımları demi acının olduğu yer

1 Beğeni

Ay evettt​:melting_face: artik iliskiye girerken bile canim yaniyo kiz ilk defa boyle oldu hic canim yanmazdi valla korkuyorum

Benimde gece dönerken falan çok acıyo koltuktan kalkarken yürürken yarın hayırlı haberler verirsin inşallah benim kontrolüme 2 hafta var daha kuzum

Amin Insallah canım umarim sende guzel haberler alırsın

1 Beğeni

İnşallah canım yarın doktora gidince yazarmısın bana da

1 Beğeni

Nefes alırken bile zorlaniyirdum ilk kizinda kanımda çok fazla enfeksiyon cikmsti yoğun bakımda bile yattim

Kuzum simdi geldim doktordan erken dogum riski yok enfeksiyon cok fazla dedi suyum fazlaymis bebrgin yani ilac verdi onun disinda iyi dedi enfeksiyon fazla oldigi icin agri ve aci yapiyomus iliskiye dikkat et dedi bol su tuket ki idrarla enfeksiyonu at dedi

Çok geçmiş olsun kuzum ben 2 hafta önce gittim suyuna falan iyi dedi ama idrar tahlili yaptırmamıştım belki bende de vardır yaptırıyım bi çok teşekkürler tekrar çok geçmiş olsun canım

1 Beğeni

Rica ederim kuzucum ne demek​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni