Kızlar 14+1 hamilelik şeyim haftam ama ben Çok daralıyorum o kadar çok nefes almakta zorlanıyorum ki böyle hani Yaşlı insanlar nefes alıp vermekte zorlanır ya Aynı o şekildeyim Dün akşamdan beri Karnım çok şişti ve karnım sertleşti böyle dokunduğum zaman bazı yerleri sert sert arada kasık ağrılarım oluyor ama geceleri bile uyuyamıyorum daha çok küçük Hani ebemle görüştüm Bir de benim düşük riskim var hala bitmedi düşük riskim senin dedi normal bir hamileliğin değil bir doktora görünmen lazım mutlaka dedi Sizce normal mi Ne yapmam lazım
Göğüs boşluğun sıkıştığı için nefes almakta zorlanma oluyor,ben yaşadım ama kısa sürdü. Doktor müayinesinde sana daha iyi bilgi verir canım
Şey hani uzun zamandır bir daralmam oluyor bir doktora Gitmeme de daha 2 hafta var düşük riski olduğu için de hani karında sertleşme ve şişkinlikte olunca korktum
Benim çok yemek yedikten sonra bir de çok hareket ettikten aonra karnım sertleşirdi dinlendiğim zaman geçerdi
Sertlik bendede oluyordu,ara bir değil bende hep sertdi 4 ayımdan sertleşti,doktor yeşillik meyva falan tüketmemi söylemişti birde krem yazmıştı karnım kuru olmasın diye, çünki sert ve kuruydu bende
benim de o haftalarda yemekten sonra şişerdi karnım sertleşirdi sonra bir anda şişlik çekiliyirdu bence normal
Dinlendiğinde geçmiyorsa doktoruna danış bence canım
Çok geçmiş olsun
Evet yemekten sonra 9 aylik gibi oluyor bir de tas gibi nefes alamıyorum
Bas dönmesi oluyor abla bi anda ondan sonra anlam veremiyorum dusuk riskim oldugu icin korkuyorum