Karın indikten sonra ne zaman doğum belirtisi görülür

Kızlarrr, ben 37+2’deyim henüz karnım aşağı inmedi. Sizin ne zaman indi? Karın aşağı indikten sonra 2-4 hafta içinde doğum oluyormuş. Bel ağrılarım çok arttı ama sancılarım henüz yok. Normal mi acaba bu durum?

1 Beğeni

Karin indiginde dogum olur diyorlar. Bende 7 ayından beri inmişti.bu yuzden korkularim vardi. Ağır falan kaldirmiyordun.camasir asdigimda bile camasirlari esim getiriyordu ben seriyordum :person_facepalming: Ama valla doktor uzan demisti ben doğuma 1 ay kala hep yuruyordum evin icinde. Şükür sonu iyi bitdj. @elifdrcnyrk Bendede bel ağrıları oluyordu bebek buyuyor diye baskidan dolayi hepsi. Ben 38 de dogum yaptim sezeryanle. O haftalarda bendede coktu bel ağrısı.

İstersen doktor kontrolune git arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni
  1. Haftada inmeye başlamıştı ama yaşadıĝınız süreç normal :innocent:
2 Beğeni

Doktora gittim dedi ki şimdilik sancıların olmadığı sürece müdahale etmeyecegim çünkü ilk doğumun nasıl olacağını bilmiyoruz. Ama sen öyle deyince ben heyecanlandim :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Karnım aşağıya indi diye sezeryan yapmadik ki arkadaşim :rofl::rofl::rofl:yalnis anladın sen. Ben normal doğum istemedim diye sezeryan oldu. Ve az az suyum geliyordu diye :slightly_smiling_face: @elifdrcnyrk

1 Beğeni

Ayy ne bilim internette de diyor ki karnın aşağı inince 2-4 hafta içinde dogum olur. O yüzden ben de öyle anladım :joy::joy::joy:

2 Beğeni

İnternette öyle yazıyor benim de karnım tahmini 1 ay önce felan indi . Ben de öyle sanıyordum doğumuma az kaldı diyordum ama ben bu durum ebeyle konuştum böyle bir durumun olmadını söyledi. Bebeğin aşağıya inmesi doğumun yaklaştığını göstermez. Bebek ağırlaştığı için aşağıya iner normal bir durum dedi.