Kızlar selam 14+6 ikiz gebeyim tüp bebek olduğu için kan sulandirici ve progestan fitil kullanıyorum surekli. 1 hafta once idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik vs kullandim gecti. Geçtikten 2 gun sonra falan karnimin ust kısmında bir agri başladı. Hani böyle cok yersinizde çatlayacak gibi olursunuz ya öyle bir ağrı. Geçmiyor devam ediyor hâlâ. Mesela bugun cok ayakta kaldim mafoldum karın ağrısından belim sirtim falanda ağrıyor. Minyon bir kadınım bebekler büyüdüğü için mi acaba bu ağrıları yaşıyorum
Bebekler büyüdüğü icinde olabilir farkli birsey de olabilir her ihtimalle karsi bnce hastaneye gorunun rabbim size bagislasin evlatlarinizi
Zaten tup bebek cok fazla kendini yormaman lazim dikkatli olmasin bol bol dinlen bosver temizligi onu vs seyleri
Daha öncede ayni agriyi yasadim acile gittik temiz cikmisti sonuçlarım. Ama gecmisti agrim sonrasinda. Persembe gunu kontrolum var kendi hocamda onu bekliyorum o yuzden gitmedim hastaneye. Hiç bir iş yapmıyorum zaten temizlik vs sadece yemek yapıyorum o da her gun degil çünkü cok bulantilarim oluyor kendimi iyi hissetmezsem eşim yapiyor genel olarak surekli yatiyorum ve uyuyorum
Dikkat et inşallah sag salim dunyaya gelirler
Karnın üst tarafındaysa genelde bağırsaklarla ilgili ishal kabızlık gibi ya da gaz sıkışması olabilir ben 18 haftalık hamileyim bazen öyle gaz sancım oluyor ki doğuracağım sanıyorum ayakta duramıyorum kendi kendine geçene kadar hiç bir şey fayda etmiyor çok geçmiş olsun size de sağlıkla gelsin bebekleriniz