Karbonat ile cinsiyet tahmini

Merhaba arkadaşlar bayadir gözüme çarpan ve sürekli duyduğum bir kocakarı yöntemi ile geldim size bakalım tutan olacak mı çok merak ediyorum cinsiyetini bilmeyen arkadaşlar bir yapsın öğrenince de bu konu altına yazsın hurafe veya tuttu diye

2 kaşık idrar ve 2 kaşık karbonat karıştırılıyormuş eğer köpürür ise erkek tepkime olmazsa kızmış

Haydi yapalım sonuçları merak ediyorum :hugs:

Birde böyle bir video buldum izleyin bakalım tutan olacak mı?

Merhaba benimde cinsiyet tahmininin edermisin çok merak ediyorum da​:kissing_heart:

1 Beğeni

Bu paylaşımda ki eski çağlardan yapılan tahmin yöntemleri videoda da var evde yapabilirsiniz

Ultrason sonucunuz var ise yüzde yüz cinsiyet tahmini olan konuya atabilirsiniz orda yaparız tahmin

1 Beğeni

Atım cnm baka bilirsiniz

1 Beğeni

Ben bugün sabah yaptım köpürmedi asitlendi sadece bakalım cinsiyetimiz ne olacak bende merak ediyorum açıkcası

2 Beğeni

Daha neler var hey Allah’ım :joy::joy::joy:

Haydi deneyin bakalım kızlar, ne kadar doğru görelim :grin:

2 Beğeni

Bunun nedeni ne biliyomusunuz idrardaki asit orani ve karbonoksit herkeste farkli salgilandigi icin indrarda bazen cinsiyet kizda olsa köpürebiliyor bazi kadinlarda ama denemekte fayda var tabi :joy::joy:bende denicem​:grin::grin:

1 Beğeni

Ya bu değil de ben test almadan önce evde şeker ile idrar deneyi yapmıştım. Köpürürse hamilesin demektir diye, köpürmüştü benim. Ama millet yorumlarda hep dalga geçmiş kocam da hamileymiş falan gibi :rofl:

2 Beğeni

Herşeyi denersek :sweat_smile::rofl:

1 Beğeni

Ben yaptım erkek çıkıyodu kızım oldu :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aslında hamile olup cinsiyeti bilen kardeşler yapsa ve evet doğru tuttu veya tutmadı dese daha kanıtlı olur sanki :sweat_smile:annemgilde olmasa idim yapardım ben de nasılsa cinsiyet belli bakardım tuttu mu diye yapabilecek kardeşler yapsın da bakalım merak ettim

1 Beğeni

Ben cinsiyeti önce cocuklarima soylemesini istedim doktordan ve onlarda cinseyeti her neyse bi aile resmi çizerek bize gostermelerini söyledim​:joy::joy::joy:

4 Beğeni

Çok manidar bir anı olmuş anılara ve değerlere göz bebeği edası ile bakan biri olarak çok sevindim :blush::heart:

1 Beğeni

İnsan inanmıyor ama yapasi geliyor benim köpürdü mesela erkek ve gerçekten erkek benim denemek amaçlı yaptım :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Benimki tutmadı, kız sandım bu testte ,erkek çıktı :smiling_face:

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Eskilerin yöntemi deneyelim dedik :hugs:

1 Beğeni

Bende yapcam şimdi dur bakam ne çikicak​:joy::joy::joy:iyice biriktirdim idrari patlicam​:joy::joy:

2 Beğeni