Kaplama diş gebelikte

Ya bende bikac yıldır kaplama var erteledim dişçiye gitmeyi Ve yedi aylığım doktorum gidebilirsin diyor ama dişçi tehliejli diyor benim gibi kaplama dışı olan var mı içim rahat değil doğduktan sonra gidicem galiba

canim kaplama lokal anesteziyle olan birsey degil benim anladigim kaplamaysa eger normal kucultulmus disin uzerine porselen yani kaplamayi gecirecekler bebege bir zarari olacagini dusunmuyorum ama baska islem olacaksa cekilme yada kanal tedavisi gibi bunlari 6 aydan sonra önermiyorlar

Ya evet discim yedinci aydan sonra sıkıntı olur ağrın olursa gel riske atmayalim dedi moralim bozuldu açıkçası

sende agrimi var kanal tedavisi yada diş cekimi yapilacak

ben gecen ay tam 6 aylikti 7 ye girmeden dis agrim oldu 4 kanal tedavisi 3 diş cekimi ve 8 kaplama yapildı ama kanalla cekimde anestezi yapildi kaplamada degil canim o yuzden diyorum kanal ve diş cekimi varsa yaptirma 7 ay olmus sadece kaplamaysa yaptirabilirsin canim

1 Beğeni

Geçmiş olsunn ya benimde 7 yıldır vardı kaplama seramik kaplama ama süresi işte aetik dolmaya basladi zaten rengi falanda gitti zirkonyum yapılacaktı korktum hep erteledim en son doktordan kağıt aldım hanti ilaçlar kullanabilirim falan iizn yazisi yazdı dişçimde riske atmayalım dedi doğumdan sonra gelsin demiş :pensive:

1 Beğeni

o zaman ağrın acın yoksa canim hic yaptirma kali surda 2 ayimiz dogumdan sonra yaptir rahat rahat​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ya evet öyle biraz daha beklicem aetik ay saglikla gelsinler inşallah teşekkür ederim :melting_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

amin canimm insallahhh​:palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni