Kansizlik ve doğum

Maalesef kan degerlerim dusmus kullandigim ilac fayda etmemis. Daha 5.5 aylik hamileyim toparlamaya calisicam. Ama bu durumda dogum nasil oluyor yasayan var mi?

Son ayımdayim kansızlık hep vardı bekarken de ilaçlarımı da içmedim değerlerim yerlerde ben de napıcam bilmiyorum

Bende de bekarken vardi kansizlik. 11. Haftada kan ilacina basladim. Bir sure ilaci yanlis kullanmisim. Sonradan farkettim korktum bende

Benimde kan degerlerim 4.ayımdan sonra dusmeye basladı. İlac dozlarımı yukseltti dr yine fayda etmedi. Bu ay demir serumu taktırdı haftada bir arayla dört kere serum taktıracagım snra test verecegim ins bu sefer yukselir.

Banada kan değerim düşük diye serum yaptılar 7ye düşmüş valla kansızlık kötü ya hap fayda etmiyor ki

Benimki de 9 a düşmüş

Banada sabah aksam ic dedi 2 saat sonra ye dedi acaba gece yatmadan önce icsem olurmu varmi bilen

Evet duruma gore 2 doza cikariyorlarmis muhtemelen benimkinide gunde 2 kere yapacaklar

En son aylar önce 2ydi benim şimdi eksilerdeyim herhalde :joy:

Bana da dedi yine içmedim o zaman 2ydi değerlerim

Evet beni rahatsız ettiği için gece uyumadan iç uyu dediler ama öncesinde uzun süre önce yemeyi bırakmış olman lazım iki üç saat gibi

Sabah aç karnına pekmez iç yüksek miktarda demir var sürekli tuketirsen normale döner ilaçlarına da devam et bu süre de

Serum için eczaneden bir şey aldınız mı seruma eklemek için yoksa sadece gittiniz onlar mı her şeyi yaptı taktı direkt

İlacı aldım sadece

Ücreti ne kadardı acaba benim sigortam da yok da

Malesef pahalı bir ilac eczacı normalde beş bin civarı dedi biz sgk raporlu 1200 e aldık iki kutusunu

Ben dün devlette serum aldım ferinjit miydi neydi demir eksikliği için, normalde perinatolojiden de takipliydim orası istedi zaten bunu normalde de hep şu zamana randevu al veya şu zaman gel denirdi bir şey denmedi ben de normal kadın doğum muayenesi için randevu aldım. Sizde nasıl oldu acaba bir kerelik mi yapıldı daha sonra değerlerine tekrar bakıldı mı ve şu zamanda gel gibi bir şey dendi mi acaba kaçıncı haftadasiniz kaçta yaptınız

Ben ozele gidiyorum. Haftada bir olmak üzere toplamda dört doz yazdı (ferinject) ilk serumu 26 da taktırdım. 28 oldum, iki serumum daha kaldı ardından yeni test istedi degerlere tekrar bakmak için. Takip için gittiğiniz dr gerekli gorurse yine ister, gittiğinizde de sorarsınız.

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Benim de kanım çok düşük kan takviyesi yapacağız dedi kendi doktorum. Devlete gittim bugün o da dahiliyeye yolladı önce bir ünite kan takacagiz dedi sonra bebeğe başka kan geçmesin diye Ferro sanol başladım salı günü de demir serumu olacağım.(İki aydır 3 öğün tüp ilaclardan kullandım) Ultrasonla bebeğe bakılırken tansiyonum 7ye düştü birden, çok kötü bişey kimse ihmal etmesin dogumdan önce kan değerlerinizi yükseltmeye çalışın