Kanda Rubella lg G çıktıı?

Kızlar kan verdim rubella lg G normalde 0,8-0,99 arasında olması lazım bende 500 çıktı sizde bu durumla karşılaştınız mı, doktorunuz ne dedi.??

1 Beğeni

Aynı sey bendede çıktı ya pazartesi gidicem doktora bakalım ne diycekler

Telaş yapmayın bu değerin yüksek çıkması gerekiyor zaten, kızamıkçık a karşı bağışıklığın var demek

1 Beğeni

Evet doktor da öyle söyledi

Doktora gittim degerlerin normal dedi kızamıkçık geçirmişim yeni, bağışıklık kazanmışım :slight_smile:

Ayy için rahatladı canım çok sagol bnde yarın gidicem seninde gözün aydın :white_heart:

İnternetten araştırdıkça kafayı bozmuştum, doktora gidince rahatladım​:joy::joy: Sende gittinmi bugün doktora, ne dedi canım

1 Beğeni

Aynen bende öyleydim ya. :joy: Doktorum yokmuş bugün yarın gidicem canım haber veririm ne dediğini :white_heart:

Hic birşey olmuyor korkma benimde çıktı ama önceden atlatilmis riski yok tek sorun doktorlar bastan bilgi vermiyor bizlerde korkuyoruz devlet hastanesi zaten bu konuda cok eksik :confused:

Güzel haberlerini bekliyorum… :smiling_face_with_three_hearts:

Saglıkocagındaki doktor da bi sorun görükmüyor dedi ama güvenemedim pek bilgili biri değil gibiydi araştırınca korktum Normalde ztn özele gidiyorum doktoruma gidince rahatladım:))

Naptın canım gittin mi doktora

Gittim canım hersey normal dedi bu değerler bağışıklığın olduğunu gösteriyo zaten yüksek cıkması lazım dedi :blush:

1 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::+1:t2::+1:t2::+1:t2::+1:t2:

1 Beğeni