Kanda hamileyim ama kese gözükmedi Sizce normalmi

Gebelik testinde çift çizgi çıktı kanda değerde gebesiniz dediler ama kese gözükmedi ultrasonda son reglm 20 kasımda

2 Beğeni

@Oyaserr beta değeriniz kaç suan kanda

1 Beğeni

Kese olusmamis olabilir ve bebek daha cok kucuk 4 haftalik oldugunda kese olusuyor

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :dancer:

Gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman:

Geç döllenme olabiliyor, 5 haftadan sonra kese net şekilde görülüyor :blush:

3 Beğeni

Merhaba 69979 değer

1 Beğeni

Merhaba aramıza hoşgeldin :star_struck: Beta HCG değerin gayet iyi bu değere göre 7-8 haftalık oluyor kesenin görülmesi lazım ama bilemedim geç döllenme olmuş olabilir bir daha ki kontrolünüz de inşallah görebilirsiniz :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Değeriniz çok güzel ben de aynı durumu yaşadım takvimime göre 5+3 te gittim gözükmedi. Birkaç gün sonra doktor çok ufak keseyi gördü 4 hafta gibi duruyor dedi. Bence birkaç gün daha bekleyin normal ultrasonda geç gözükebiliyor kese alttan ultrasonda biraz daha önce gözüküyor. Bence bekleyince gözükür inşallah :heart:

1 Beğeni

Benim de son adetim 14 Kasım bu arada bayağı yakınmışız. Bence geç döllenme olabilir sizin de. Hatta sadece bir ihtimal olarak bazı çoğul gebeliklerin de beta iyi çıkıp kesenin daha geç gözüktüğünü yakın çevremden biliyorum. Yani pek çok ihtimal olabilir güzel düşünün bence iyi olacak :heart:

1 Beğeni

Meraba bizim sizinle ayni donem son adet tarihimiz ama geç döllenme dedi doktorum 5 hafta yeni bitmiş benim bugün gördük keseyi ve son adet tarihini 30 kasim olarak güncelledi doktorum geç döllenme olunca gözükmüyor

1 Beğeni

Benim de 24 Kasım son adet tarihi vajinal ultrasonla bakmadı mı değer çok yüksek ben geçen hafta gittigimde gorunmemisti normal ultrasonla vajinal ultrason ile baktı göründü yolk sac da oluşmuş dedi

1 Beğeni

Küçük olduğu için görünmemiş olabilir. Biraz daha bekleyip tekrar kontrole gidebilirsiniz. Alttan muayene yapınca daha erken görünebilir.

1 Beğeni

Benim 6 haftalıktı minik kese göründü . 7+2 de kalp atışını duyduk daha erken merak etme keseyide görürsün kalp atışını da duyarsın inşallah cnm.

1 Beğeni

@Oyaserr beta değerin çok iyi yükselmiş ben görebilirsin diye tahmin ediyorum bu değere ama değişiklik olabilir belki kişiden kişiye güzel düşün bir haftaya bence görünür

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::dancer:

Çok teşekür ederim ilgi ve alakanız için 11inde randevum var inşallah görürüm kalp atışınıda duyarım

Merhaba @Oyaserr hoşgeldiniz :bouquet: belki geç döllenmedir

Merhaba @Mine hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun

1 Beğeni