Kanamam başladı

Umudunu kaybetme olucak inşallah 2025 de sen de bizim.gibi Allah in izniyle anne olcaksin bu yıl bitmeden bebek sevincini bizle paylascaksin tüm hamisler dua etsin hamile duası kabul olur ben edicem​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

Perinatoloji hiç aklıma gelmemişti.İstanbulda yaşıyorum.Bu yaştan sonra​:pleading_face: tekrar hamile kalırsam dediğiniz gibi yaparım.Zira bir aydan fazladır doktor arıyorum.Bezmialemde pozitif bir doktora denk geldim ama ki onbeş günlük tatile çıkışına denk gelmistim bana da bebek düşerse şayet tüp bebek doktoruyla devam edersin deyince tüm olumlu izlenimim yerle bir oldu

1 Beğeni

Yaa ne kadar güzel bir kalbiniz var​:pleading_face::disappointed_relieved:Bu sözünüz bile benim için o kadar değerli ki​:disappointed_relieved:çok teşekkürederim​:pray:

1 Beğeni

Anne olmak herkesin hakkı ben ilk evliligimde 3 kız bebeğimi ölü doğum yaptım evlat acısı ne çok iyi biliyorum herkes bebeğini kucağına alırken ben cenazeleriyle dönüyordum ve tek nedeni vardı kız bebek istemiyordu şiddet dayak işkence çok şükür kurtuldum şimdi dünyalar iyisi merhametli iyi yürekli bi insanla evliyim ve rabbim ummadığım anda bana hamilelik nasip etti inşallah sağlıkla kucagima alır acısını yaşamam o yüzden Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese o duyguyu nasip etsin herkes annelik duygusunu tatsin en başta da siz tadın bana da sizin mutlu haberinizi almayı nasip etsin :heart::smiling_face_with_three_hearts:amin

:sob:hamileyken mi şiddet uyguluyordu size​:cold_sweat::sob:Ay elleri kirilsaydi…Allah size acılarınizı unutturacak büyük mutluluklar versin inşallah :pray:Sizin kalbiniz o kadar guzelmiski Allah sizi o kişiden kurtarmış…Benimde dualarım sizlerle​:pray:Amin

2 Beğeni

Nasıl oldun iyimisin durumun nasıl çok merak ettim seni

Allah razı olsun inşallah en yakın zamanda mutlu haber alırız ben inanıyorum çok güzel anne olacaksınız Allah a emanet ol bian önce kendini topla hayata dön ki yeni bebiş olsun​:smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Ağrılarım ne gariptirki hala devam ediyor.rahim bölgemde acı ve ağrı var.dun hiç oturamadim akşama kadar yattım bu acılar gecicek biliyorum ama yaşadigim travmaları atlatabilecekmiyim bilmiyorum.tesekkurler

1 Beğeni

Canım benim tekrardan çok geçmiş olsun bol bol dinlen ayaklarını sürekli belden yukarıya kaldır ayakta fazla durma güzel düşün güzel olsun stresten uzak dur.

Canım sanırım avrupa tarafında oturuyosun ben İstanbul’da doğdum 30 yıl yaşadım 4 yıldır İstanbul’dan farklı bir sehirdeyim sana çamsakura yi önerebilirim küçük çaplı bir araştırma yaparsan en hastanenin en iyi doktorunu bulabilirsin oradada perinalatoji var perinalatoji riskli gebelik infertilite kısırlık ve tüp bebekle de ilgileniyor hastane doktorları çalışanları vs çok çok iyiler özel hastane gibi muamele görüyorsun bı araştır istersen

1 Beğeni

Evet Avrupa yakasındayim.Cam sakura ile ilgilide çok şikayet vardı bu yüzden çok tereddüt etmiştim.Sancim arttığında da ameliyat olduğum çapa dışında başka bir hastane gelmemişti

1 Beğeni

Eşim orda 12 saat süren bir ameliyat geçirdi robotik bir amleiyatti çok memnun kaldık aslında şikayet için şaşırdım açıkçası doğrudur burda olma imkanin olsaydi hem tüp bebek hem perinalatoji alanında uzman doktorlar var yinede sen çokça araştırmaya bak umarım hem yakında hem çevrende işinin ehli bir doktor bulabilirsin canım ve bir an önce muradına erersin seni tanıdığım için çok mutluyum hep aklımda olucaksin dualarım seninle :heartbeat:

1 Beğeni

Bu zor dönemimde destek olduğun için çok teşekkürederim.imkansizin içinde dahi umut filizlerinin yeserdigini gosterdin.bende seni tanıdığım için çok mutluyum.Allah duaları kabul etsin inşallah.Allaha emanet olun

1 Beğeni

Keşke daha çok destek olup tüm kötü anılarını unuttarbilsem yaşadığın herşeyi iliklerime kadar yaşamış biri olarak kimsenin bu acıyla imtihan olmasını istemem düşmanımın bile ama umut her zaman var Allah’ın birliğine dayan umutsuzlukluz seytandandir bir gün burada “Ben doğurdum kızlar” diye açacağın postu heyecanla bekliyor olacağım canım ne zaman bir şeye canın sıkılır kafan takılırsa buraya yaz kendini yanlız hissetme Rabb’im yar ve yardımcın olsun Allah’a emanet ol :rose:

1 Beğeni

Ben ilk gebeliğim kese vardı kanama oldu çok uğraştım yaşaması için olmadı çok çabaladım sonra doktor iki ay bekle dedi neyse bir ay geçti annem gile gittim geldim sonra on gün sonra annem gelicek ya iş kalmasın dedim fırını bile taşıdım evi tertemiz yaptım işte adet oldum ha olucam belim karnım ağrı akıntı geliyor neyse annem gil geldi iki damla kan geldi dedim adet oldum o iki damladan başka gelmedi işte dedim menepozada girdim bu halimin üstüne dedim e baktım gelmedi gelmedi evdede test vardı yaptım pozitif gittim dört tane yaptım pozitif şuanda dokuzuncu ayima girdim demek istediğim Allahtan umut kesilmez

3 Beğeni

Ay cok merak ediyorum dum sizi nasil oldunuz doğum yaptınız mi bayagidir görünmüyorsun iyimisiniz arkadaşım

Dogurmadim,:grin:

1 Beğeni

Nasilsin cok merak ettim hersey yolundami canim

Evet şimdilik bı sıkıntı yok bebeğin gelmesini bekliuoruz oyle

Cok sükur sevindim bizde 35 haftalik olduk hazirliklar tm rabbim nasip ederse haftaya inşallah gun aliriiz cok heeyecanliyim