Kanama ve parça düşmesi

Merhabalar hamileliğinin ilk zamanlarında tuvalette peçeteye leke olan oldu mu yani adet kanı gibi değil peçeteye dağılmış şekilde açık renkli bişeydi sonra 5 dk sonra tekrar silince açık kırmızı şeklinde akıntı gibi küçücük bi parça oldu bugün ev süpürdüm ondan olabilir mi karnım da bi acı var gibi birde alttan arada acı dürtüyor doktora gidecek durumda değilim şu an böyle bişey yaşayan oldu mu doktorunuzza danışın diyenler değil de yaşayan bi bilgisi olanlar yazarsa mutlu olurum

Normal bir durum değil yaşayan olduğunu düşünmüyorum daha önce hiç böyle konu açılmadı . En kısa zamanda acile gidin .

Moral bozduğunuz için teşekkürler acile gidecek durumum olsa giderdim buraya yazmazdım korkarak bişey soran anne adayına bu şekilde yaklaşmayın size doktor 4 hafta geriiden geliyor dedi diye nasıl üzülüp yazmışsınız sizde bazı şeyleri yazarken o anneyi düşünün derim yukarıda da belirtmişim gidecek durumum yok diye bilmediğim bir şehirde bi başımayım belki vardır aynı yoldan geçen diye sordum

Moral bozmak için yazmamıştım . Özür dilerim

@Mercimek_ve_annesi nekadar endişeli olduğunuzu biliyorum. @afrikanın_gelini54 sizi uzmek icin oyle demedi. Siz daha iyi olun bebeginiz iyi olsun diye öneride bulundu,sizi asla uzmek istemeyiz.

Gelen kan (yerleşme kanı ola bilir ,eğer öyleyse,bu normal karşilanıyor. Hamileliğin ilk 6 haftasında kanama normaldir. Bebeğin rahim içine yerleşirken neden olduğu kanamalardır canım . Şimdi nasılsın?

Kimse sizi üzmek icin söylemedi ama böyle bir kanama normal değil benden buyük parça gelmisti bebeğimi öyle kaybettim. Acile gitme imkaniniz yoksa 112’yi aramalısın senin sagliğın daha önemli. Evlat acısı daha zor :confounded:

İlk kızımda bende de olmuştu. Hastane uzaktı, eşime ulaşamamıştım ve 112 yi arayıp gitmiştim. Moralinizi kimse bozmak istemez. Kötü bir şey olmasın diye çabalıyoruz :blush:

Kusura bakmayın olayı tamamiyle yanlış anlamışsınız sonuçta herkes burda kendinde olanları paylaşıyor birbirine yardımcı olmak için kimse bi doktor kadar tıbbi bilgiye sahip değil arkadaşımız da uzun zamandır burda kimseden böyle bi konu açılmadığı için sizin ve bebeğinizin sağlığı için en yakın sağlık kuruluşuna gitmenizi önermiş tamamen yardımcı olmak için sizin maddi olarak ya da bilmediğiniz bi yerde olabileceğinizi bilemeyiz lütfen daha fazla kendinizi strese sokmayın sizin ve bebeğinizin için de üzücü bir durum

Nasıl oldunuz kanamanız azaldı mı