Kanama baslamasi

Bebeğim 11 haftalık yoğun kanamam başladı. Aynı şeyi yaşayan var mı :pensive:

1 Beğeni

Ayakta durmayın uzanin doktorunuzu arama imkaninız yoksa acile gitmelisiniz. İnşallah bebeğe bir şey olmaz allah yardımcınız olsun

1 Beğeni

Geceyi acilde geçirdim bebeğimin şuan için kalp atışı varmış ama hazırlıklı olmam lazimmiş :pensive: yatmaya çalışıyorum ama kızım da. Daha küçük biraz zor oliyo

2 Beğeni

Canım progestan ve prigetan iğnesi yaptilarmi ve sürekli ayaklarını dik yat

1 Beğeni

Bu korkuyu bilirim benim de yoğun kanamam olmuştu. İnşallah riskiniz hemen biter de sağlıklı bir gebeliğiniz olur

1 Beğeni

Ahh teşekkür ederim inşallah. Şuan ki gebeliginiz de mi yasadiniz

1 Beğeni

Şuanki gebelikte lekeleme olmuştu. İlk gebeligimde çok kanamam oldu. Ertesi günü bebeği kaybetmiştik inşallah senin bebeğin sağlıklı olur. Bol bol yat ilacını aksatma inşallah geçer

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun arkadaşım :disappointed: Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve bu süreci atlatırsın :pray:

1 Beğeni

Nasılsınız nasıl oldunuz

1 Beğeni

geçmiş olsun inşaAllah birşey olmaz bebeğe sağlıklı şekilde evine dönersin​:pray:

Çok geçmiş olsun simdi nasilsiniz Nasil Oldunuz

1 Beğeni

Progestan ilacı + iğne oldum ama devam ediyor

Teşekkür ederim :blossom: yatıyorum ayakta çok duramıyorum kanamam devam ediyor maalesef

Teşekkür ederim saolun :pray: inşallah

1 Beğeni

O güne göre biraz daha iyiyim şikayetlerim devam ediyor halen

Çok teşekkürler :blossom: inşallah dediğiniz gibi olur

Benimde üç hafta devam etti ara ara yine oluyor ignelerini ve ilaçlarını kullan sürekli ayaklarını dik yat canm benim de azaldi

Çok geçmiş olsun. Siz kaç haftaliksiniz şimdi. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

10.haftanim içindeyim canım rica ederim içini ferah tut bende umutsuzdim su gibi kanamam oldu iki hafta boyunca doktora hep umutsuz gdyrdum ama şükür iyiyiz yatmaktan başka çare yok rabbim yaşatacak oldumu bir şekilde yaşıyor :smiling_face_with_three_hearts:oğlumda da düşük tehlikem vardı 6ay hiç kalkmadim bir bardak su bile kaldirmadim

1 Beğeni