Kan uyuşmazlığı iğnesi

Benim kan uyuşmazlığım var ben 0 Rh negatifim eşim pozitif bir düşüğüm olmuştu doktorum normalde 6 aydan sonra yapılıyor ama seninkini 3 aya girince yapalım demişti önümüzdeki hafta gidicem yaptıran var mı

1 Beğeni

Benimde uyuşmazlık var senin düşün olduğu için erken yapmak istemiş demekki benim 28 haftada yapilcak falan demişti doktor canım saglicakla kucağına almayı nasip etsin rabbim evladını :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım sende sağlıkla al kucağına :cherry_blossom:

1 Beğeni

Aynen benimde kanama vs durumu olmazsa eğer 28. Haftada yapacaklar olursa hemen :roll_eyes:

1 Beğeni

Sağol canım benim yaptıranlar kalçadan iğne yapıyorlarmış öle duymuştum :blush:

Banada öle demişti aynen inşallah sağlıcakla alırız bebisleri kucagimiza

İnşallah inşallah :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ağrı ateş falan yapıyor muuu yan etkisi var mı acaba biliyormusunuz

Onu hiç sormadım ya ama büyük ihtimal yapmiyordur yoksa derdi herhalde çok kötü oldum falan diye :joy: sadece doğum haneye indirip orda vurmuşlar iğneyi ondan biraz korkmuş galiba :joy:

Ben yaptırdım. Ben 0- eşim a+ iki sefer yaptırdım. Yapılırken yanması dışında bi yan etki görmedim

Dogumhaneye miiii offf tetiklendim nasıl doguracam ben

İki sefer derken 2 çocuk da mı yaptirdiniz acaba yada hem 28 haftada hemde doğumdan sonra 72 saat içinde çocuk pozitif grupdan olunca tekrar anneye iğne yapıyorlarmış onumu :blush: iğneyi nerde yapiyorlar ya soralım bari size doğum haneye falan indirip mi yapıyorlar?

Hahahah bişey olmaz Allah’ın izniyle ya indirmezler herhalde oraya ne alaka anlamadım ben yani alt tarafı iğne vurcaklarsa degilmi

Umarımmmmm​:smiling_face_with_tear:

İlk gebeliğimde düşük yaptığımı farkettiklerinde 1.si bide bu defa ki gebeliğimde 8.haftada ikizlerimden birinin kalbi durunca yan etki sorulmuştu yaptıran biri olarak cevapladım. Ama her iki iğnemdede doğumhaneye alınmadım. Servise yatış veriyolar iğne temin edilince servisteki yatağında kalçadan yapıyolar

Ohh içimiz rahatladı ya inşallah sağ sağlım bebisine kavuşursun kuzum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Senin bebiş kaç haftalık :blush:

11+2 olduk​:heart_eyes:

Bizdede var 28. Haftada yapılıyo korkma yatış yapıyolar yarım saat içinde cıkıyosun bende 28. Haftada yaptım toplam 1 saatte cıktım hastaneden

Yaa binnak şey :smiling_face_with_three_hearts: cinsiyet belli mi senin :blush: