Kan sulandırıcı iğne

Kızlar hamilelikte kan sulandırıcı vuran anneler var mı bnm doğuma kadar vurmam gerekiyormuş her vurduğunda morarma oluyor

Ben vurulmadım ama bildiğim vurulmadan önce orayı ovun, ve sonrasında elinizle ovun.

Bana kan sulandırıcı hap verdi doğuma kadar kulanıcan dedi doktor

Bana hapını verdi günlük 1 tane ondan içiyorum ama ben düşük ilacı ile beraber kullanıyorum doktor o şekilli yazdı

bana hap verdi coraspirin 100 mg 34 haftaya kadar kullan dedi

1 Beğeni

İğneyi buzdolabına koyma,kullandığın iğne oksapar ise cam enjektörün etrafında bi jelatin var onu bi köşeden aç içinde yarısına kadar hava var 04-06ml nekadar sa oraya kadar olan havayı boşalt önce sora enjekte et. Enjektörü hafif çapraz tut dikine dart saplar gibi yapma! iğneyi yerleştirirken göbek kaslarına denk gelmemesi için göbek deliğinin etrafına yapma kasa denk gelirsede morartır. Yanlarına boşluğuna doğru olanyerlere yapmaya çalış.

Ben de içindeki havayı alıp öyle vuruyorum .Arkadaşımın dedigi gibi biraz yan tut düz tutma yavaşça enjekte et o zaman morarma olayi olmuyor.

Ne yaptıysam morarma oluyor hemşire demisti tarif ederken morarmalar olabilir diye vurduğum her yer mosmor :joy:

Daha çokkk kullancan nasılsa elin alıştıkça morarmadığını görcen ozaman ne dediğimizi anlarsın​:grinning: ama dediklerimizi sen şimdiden uygulamaya çalış ben baya uzun sürede keşfetmiştim yukarda bahsettiklerimi hele içindeki havayı farkedince istemsiz sinirlenmiştim çok

Herkese çok teşekkür ederim ama dediğiniz gibi yapıyorum vücudum hassas heralde o yüzden oluyor yapcak bişey yok sabredecez o güne kadar

1 Beğeni

İlk haftalar morarma oluyor zamanla olmuyor. Göbek deliğinin 4 parmak sağ ve soluna yapin. Yapmadan önce havayı alın. Zmaanla morarmalar olmayacak . Karınn büyüdükçe hiç iz bile olmuyor . İğneler oda sıcaklığında olacak. Ben de enox 4000 kullanıyorum. Doğuma kadar devam edeceğiz