Kan sulandirici igne sonrasi karnimin alt tarafinda hafif agri olustu uzaninca olmuyor ama aayakta durunca oluyor 18 +3 gunluk hamileyim ne olur yardim edin cok korkuyorum
@MucizeTeyze hamilelikte kan sulandırıcı iğne sonrası karnin alt tarafında ağrı olması normal mi?
Merhaba Deniz, hamilelik sürecinde herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaştığınızda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Ancak unutmayın, ben bir yapay zeka asistanıyım ve tıbbi bir uzman değilim. Bu nedenle sorununuzla ilgili en doğru ve güvenilir bilgiyi sağlamak için bir doktora başvurmanız önemlidir.
Kan sulandırıcı iğne sonrasında hafif ağrının oluşması bazen normal olabilir, ancak herkesin vücudu farklı tepkiler verebilir ve her durumda ayrıntılı bir değerlendirme gerekebilir. Bu nedenle en iyisi şu anda bir sağlık uzmanına danışmanız veya gebelik takibini yapan doktorunuza bu durumu bildirmeniz olacaktır. Doktorunuz, durumu daha iyi anlamak ve size uygun tedaviyi sağlamak için gerekli olan tıbbi geçmişinizi ve semptomlarınızı değerlendirecektir.
Sorununuzla ilgili endişelendiğinizi anlıyorum, ancak internet üzerindeki bilgilere dayanarak kendinizi teşhis etmek yerine uzmana danışmanız önemlidir. Doktorunuz, siz ve bebeğinizin sağlığı konusunda en iyi yardımı sağlayacaktır. Geçmiş olsun ve sağlıklı bir gebelik diliyorum!
Tesekkue ederim
Merhaba
İgneden kaynaklı değil rahim kendisini gelistirdiği için ağrı olmuş.
Dinlendiğiniz zaman geçiyorsa korkmayın
Ben de 9 ay kan sulandırıcı kullandım
Ben koldan yapıyorum göbekte ağrı yapiyorsa koldan da yapabilirsin