Kan pıhtılaşması!

Merhaba çiçek anneler :cherry_blossom: Gebelikte 34. Haftadayım tahlil sonuçlarımda kan pıhtılaşması görünüyor. Doktorumu pazartesi görebileceğim henüz sonuçlarımı konuşmadık. Kendimce googleden değerlere bakarak pıhtılaşma olduğunu gördüm. Ne yapacağımı bilmiyorum? Saatlerdir de uyku tutmuyor. Tahlil değerlerinden anlayan var mı acaba aranızda :cherry_blossom:

1 Beğeni

Merhaba.Bende de pıhtalaşma vardı doktorum iğne yazdı 2 ay boyunca kendim her gün göbeğimden vuruyordum

2 Beğeni

Ben kan sulandırıcı kullanmıştım hem de hamilelik boyunca

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun :smiling_face_with_three_hearts: neden pıhtılaşma yaşadığımızı biliyor musunuz peki :cherry_blossom:

1 Beğeni

Evet aldım çok şükür.Tirod ilacının yan etkisi ne oldu sizde? Bende kullandım hamilelik boyunca 50mg

1 Beğeni

Benim genetikti. Tıbbi genetik uzmanı genlerden kaynaklı olduğunu söyledi

2 Beğeni

Yaa çok geçmiş olsun :cherry_blossom: bana ilaç vermedi doktorum. Bugün kan sonuçları göstermek için gittim. 34+0 denilen bebeğimin 36+0 olduğunu öğrendim. “Baş büyüklüğü 37 hafta uyumlu, senin bebeğin 34 haftalık riskli gebesin yatış vereceğiz” dediler. Koşarak başka bir doktor buldum. Stres stres üstüne artık bir an önce sağlıkla gelsin istiyorum

4 Beğeni

Merhaba Bende kan sulandirici Kulaniyorum Hamile kalan günden Yarindan İtibaren 34 haftalık olucaz haylada kulanmaya davam ediyorum su gedişlə doğuma kadar kulanacagimi düşünüyorum

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun sağsalim kucağımızs alalım inşallah bebişlerimizi bir an önce :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin inşallah canim

2 Beğeni

Benim bebeğimin de kafasi büyüktü doktor normal doğum için engel olabilir diye yorum yaptı yeni doktor ne dedi sizi üzmesinler :pleading_face:

1 Beğeni

Ben 5 kilo iri bebek doğduğum için doktorum bunun normal olduğunu söyledi. Babası da iri bebekmiş çok normal dedi. sağlığı konusunda sıkıntı olmadığını söyledi çooook şükür. Haftamı yanlış hesapladıklarını söyledi zaten 34 haftalık değil 36 haftalıkmışız. En fazla normal doğum yapamazsın tek sıkıntın bu olur dedi şükür daha iyiyiz @Cansu :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Moralin daha iyi olmuş çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim @Cansu cum​:smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

2 Beğeni

Merhana kan pıhtılaşmasi anladığınız degerin adi neydi soylwr misiniz

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Withnurr

Bende kan sulandirici kullaniyorum daha once bir dusugum oldugu icin fibrinojen olcmuslee 415 cikmis sizinki kac cikmisti

1 Beğeni

Tesekkur ederim :blush:

1 Beğeni

Merhaba @Withnurr hoşgeldiniz :bouquet: