Kızlar idrar yaparken kan geliyor ve az değil yoğun geliyor kadın doğuma gittim bişey gözükmüyor diyor urolojiye git urolojiye gidiyorum bişey gözükmüyor kadın doğuma git diyor kafayı yicem nu kan nereden geliyor bilginiz varmı başına gelen kan gide gide kansızlık oldu elim ayağım titriyor başım dönüyor ya isterseniz özelden atayım fotoğraf bu normal olamaz ya
İdrar yaparken kan gelmesi böbrek taşına bağlı da olabilir diye biliyorum ama ürolojide de bir şey gözükmüyorsa bilemedim şimdi Allah Allah
Hamilesin bir de yani, insan telaş eder. Ben de merak ettim şimdi
Çok geçmiş olsun. Olmadı başka bir doktora git kadın doğum bölümünden
İdrar tahlili verdiniz mi ? Enfeksiyon yok yani
Daha önce idrarımdan sancıyla birlikte kan gelmişti benim de, ileri seviye idrar yolu enfeksiyonu vardı. Kadın doğuma giderseniz anlaşılabilir aslında, arkadaşların dediği gibi taş ya da kum da olabilir, eğer öyleyse de ürolojiye yönlendirir kadın doğumcunuz
Bu üroloji veya başka branş doktorları nedense gebe kadın görünce bizlik değil kadın doğuma git diyorlar kadın doğum napsın kendi muayenesini yapmış bebekle ilgili değilse kanama görmüyorsa
Başka doktora git canım hamilesin bu kadar olması anormal geldi bana . Benimde idrarımda çıkmıştı taştan ve kumdan şüphelenmişlerdi birşey olmasa biye kan grlsin belki kum döküyorsundur
Verdim enfeksiyon çıkmadı anlamadım ya
Aynen öyle
Perşembe günü randevum var bakalım
İkisininde gittim o ona gönderiyor o diğerine kafayı yicem artık
Öyle yapcam Perşembe günü randevum var bakalım
Makattan mı geliyor yoksa
Hayır önden geliyor hemde baya fazla geliyor elim ayağım titriyor artık kansizliktan size özelden atayım fotoğraf bu kadar normal olamaz ve kimse bulamıyor çaresini deliricem artik
4 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Pembe lekeleme yaşayanlar