Kan azlığı

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları.

Dün ben Ömeri muayene götürdüm doktoruna. Beyni,orgalanları yoklandı herşey içi çıktı çok şükqr.Kandanda test yapmak için kan aldılar bu gün sonuçlar çıktı.Kan değeri %60 olamlıyken Ömerde %54 çıkmış.Sizce bu azlığın benim sütümle alakalımı? Sadece anne sütüyle besleniyor.Endişeliyim bilgisi olan lütfen benide bilgilendire bilirmi…

2 Beğeni
  1. Ayda demir takviyesi başlanıyor bence bu yaşadığın normal
2 Beğeni

@Cansu Yani yenidoğanların çoğunda böylemi oluyor demir takviyesine başlayana kadar?

2 Beğeni

Kullanan varmı arkadaşalar?

2 Beğeni

Normal arkadaşım. Eylül’ün de sadece kafası çok terliyor. Doktor kansızlıktan dedi, demir takviyesine başlattı. Hala terliyor ama azaldı bayağı

Ocean Microfer’den kullananlar memnun çevremde

2 Beğeni

@NURAN Korkudan kafama ağrılar girdi sabahtan inan.Kendime ne olsa umrumda bile olmaz ama konu Ömer olunca kendimi harap ediyordum.Sabahtan araştırma yapıyorum doktorumda geç dönüş yapınca bayağı korktum.Çok tşkr ederim kardeşim.Aynen Ömerde öyle terliyo kafası,avucu hele meme emerken daha çok terliyo.Peki sen özel birşeyler yapıyormusun? Bana nasıl tavsiyede bulunurrsun? Sendemi Okean Microfer kullanıyorsun Eylül kuşa?

2 Beğeni

Biz Sidefer demir ilacına başladık kuzum

Valla doktorum şunu yap demedi canım. Demir ilacına başlayınca terlemesi azaldı

1 Beğeni

ciğer ye muz ye kan arttran şeylet tüket canım bebeğe süt veriyorsun artacak

1 Beğeni

@Nergiz13 qorxudan birtəhər olmuşam bu gündə apardım bir başqa həkimə inan ki.Dedi ki ana bətnində olanda uşağın qanı tamam başqadır doğulnanan sonra tamam başqa.Təsəssvür et deyir ki həkim 0 dan qan yığır uşaq doğulanan sonra.Yəni ana bətninin dəxlisi olmur

2 Beğeni

@NURAN Kardeşim ben araştırma yaptımda herkes 4 cü aydan sonra başlamak lazım yazıyor demir takviyesine ama Ömer 3 cü ayında ve doktor kanı az olduğu için şimdiden başladı.Siz kaçınca aydan başladınız 3 mü?

2 Beğeni

bazı doktorlar 3 bazıları 4ten başlıyor bana da 4ayn tamamnda gel kan artmasa ilaç yazarım dedi korkma canım inşaAllah artacak kanı

Burda bi hastalık belirtisi yoksa kan almıyorlar. Kilosu da iyi ki başlamış endişe etme arkadaşım sidefer için herkes çok güzel diyor biz lipo fix kullanıyoruz

3 buçuk aylıktı arkadaşım