Dün ben Ömeri muayene götürdüm doktoruna.
Beyni,orgalanları yoklandı herşey içi çıktı çok şükqr.Kandanda test yapmak için kan aldılar bu gün sonuçlar çıktı.Kan değeri %60 olamlıyken Ömerde %54 çıkmış.Sizce bu azlığın benim sütümle alakalımı? Sadece anne sütüyle besleniyor.Endişeliyim bilgisi olan lütfen benide bilgilendire bilirmi…
@NURAN Korkudan kafama ağrılar girdi sabahtan inan.Kendime ne olsa umrumda bile olmaz ama konu Ömer olunca kendimi harap ediyordum.Sabahtan araştırma yapıyorum doktorumda geç dönüş yapınca bayağı korktum.Çok tşkr ederim kardeşim.Aynen Ömerde öyle terliyo kafası,avucu hele meme emerken daha çok terliyo.Peki sen özel birşeyler yapıyormusun? Bana nasıl tavsiyede bulunurrsun? Sendemi Okean Microfer kullanıyorsun Eylül kuşa?
@Nergiz13 qorxudan birtəhər olmuşam bu gündə apardım bir başqa həkimə inan ki.Dedi ki ana bətnində olanda uşağın qanı tamam başqadır doğulnanan sonra tamam başqa.Təsəssvür et deyir ki həkim 0 dan qan yığır uşaq doğulanan sonra.Yəni ana bətninin dəxlisi olmur
@NURAN Kardeşim ben araştırma yaptımda herkes 4 cü aydan sonra başlamak lazım yazıyor demir takviyesine ama Ömer 3 cü ayında ve doktor kanı az olduğu için şimdiden başladı.Siz kaçınca aydan başladınız 3 mü?
Burda bi hastalık belirtisi yoksa kan almıyorlar. Kilosu da iyi ki başlamış endişe etme arkadaşım sidefer için herkes çok güzel diyor biz lipo fix kullanıyoruz