Merhaba, 7 hafta 5 günlüğüz. İlk defa sanırım kalbini dinleyeceğiz bugün. 11’de randevum var. Çok heyecanlıyım. Ne olur dua edin bir aksilik çıkmasın. Hamişlerin duası kabul olur.
Hayırlı olsun inşaAllah herşey gönlünüzce olur
Dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ne yaptın?
Bırakın kalbi kesede bebek görmedi doktor. %80 bu zaman gözükmesi lazımmış. Boş gebelik olma ihtimali yükseldi. Haftaya son kez bakacak olmazsa alttan muayene oda olmazsa sonlandırılacak. Yıkık bir şekilde eve gidiyorum. Çok üzgünüm.
Canım 9 . Haftaya kadar bekliyoruz demişti benim doktorum kalp atışı için bebek icin ise geç döllenmiş olabilir umudunu kaybetme
İnsanın moralini bozmada üstlerine yok bu doktorların ya. Belki geç döllenme oldu belki adetten hemen bir gün öncesi hamile kaldın mesela bu ihtimalleri hiç mi göz önünde bulundurmuyor doktor. Herkes üç gün adet olup hemen yumurtlama günü hamile kalmıyor ki ya.
Ne olur dua edin. Çok mücadele ettim bunun için. Böyle yarım kalmasın
İstersen bak başlık aç birr sürü kişi çıkacak 8. Haftada kalp atışı duyan.
Kürtaj kürtaj bişeyler duydum canım acıdı. Eve geçiyorum başlıkları inceleyeceğim. Size teşekkür ederim desteğiniz için.
Kalp değil bebek yok henüz beni sıkan buydu
Tamam 9. Haftaya kadar boş kese görüp sonra bebeği gören duydum yemin ederim bak. İçini rahatlat. Zaten bebek gözüktüğünde kalp atışını da duyarsın inşallah.
İnşallah çok teşekkür ederim
Ben suan 15+6dayim benim bebeğimin kalp atislarini 9 haftalikken duydular sakin uzulme stres yapma bazen de karin ultrasonda duyulmayadabiliyormus bebek orada oluyormus ama duyulmuyormus gardini dusurme sakin
Hatta 9+3 yada 4 de duydular
Bak gördün mü, bunlar sana moral olsun arkadaşım sakın 9. Haftaya gelene kadar kürtaj falan yaptırma.
Birde beta degeri 8000 uzerinde olmasi gerekiyor demisti doktor bana senin beta degerin kac
Bilmiyorum ki bu doktor 2’dir gidiyorum bakıp yolluyor haftaya başka hastane doktora gideceğim. Hiç bit tahlil vs istemedi. Sanırım bebeği göremediği için bilmiyorum normal mi
Öyle mi diyorsun ? Bana bir riski olmaz dimi boş bile olsa 9. Haftaya kadar