Kalp atışı olmayıp beta yükselmesi bu durumu yaşayan

Kızlar kalp atışı yok ama beta değerimde düşmüyor yükseliyor bu tarz şeyler yaşan oldu mu bebeğin gelişimi geride olanlar

Kaç haftalıksın canım

1 Beğeni

Normalde 9 haftalığım ama kaç tane Dr gittim hepsi farklı farklı şeyler dedi biri daha küçük dedi 9 haftalık gebelik yok dedi biri betan az yükseliyor kürtaj dedi diğeri bekleyelim dedi anlamadım yani beta değerim yükseliyor ama düşmüyor kanamam felan yok böyle tecrübesi olanlar yazabilir mi iyi kötü yani bilgilenmek istiyorum

Ben iki bebeğimin de kalp atışlarını çok erken duydum ama forumda 10 haftaya kadar bekleyip kalp atışını duyan ya da bebeği gören anneler gördüm. Biraz daha bekle farklı hastanelerde farklı doktorlara görünebilirsin bu dönemde. İnşallah her şey gönlünce olur :white_heart:

2 Beğeni

Amin inşallah vallaha belirsizlik daha zor yani herkes farklı şeyler söylüyor

1 Beğeni

Elbette ki endişelenmen korkman çok normal ama sabırlı olup beklemekten başka bir çözümün yok şu anda bol bol dua et güzel beslen stres yapmamaya çalış :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Aynen öyle yapacam hakkımda hayırlısı olsun

1 Beğeni

21 haftalığım daha yeni duydum ama doktorum dinletmemişti bana

1 Beğeni

Anladım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimkiler yok diyor keşke benimde duysalarda dinletmeseler

Öncelikle Rabb’im sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur kurban olduğum ben ilk gebeliğim de 5+5 haftalıkken duydum kızımın kalp atışını şuanda ikinci gebeliğim bugün kontrolüm vardı 6+6 haftalık oldu kalp atışını duydum ilk gebeliğim de doktorlar çok olumsuz konuştular kafası küçük gelişim geriliği olur dediler ama çok şükür kızım dünyaya geldi maşallah çokta sağlıklı hiç bir sıkıntısı yok ben umudumu hep Rabb’ime bağladım sıkıntı yapma nasibinde varsa hayırlısı olsun

1 Beğeni

Amin canım inşallah Allah razı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi doğurmayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Evet ben yasadim en son 20.000 ile kurtaja alındım bebegun kalp atisi durmuştu ama betam yukseliyordu bir kac hafta bekledigim icin betam duzsnli artti

1 Beğeni

Anladım canım teşekkür ederim sen duyupda mı durmuştu kalp atışı gelişimi nasıldı

Evet cok az duyabilmiştik ama doktor yuzde doksan durur dedi oyle de oldu

1 Beğeni