Arkadaşlar son regl tarihine göre 6+3 haftalık hamileyim Dün doktora gittim bebeğin kalp atışı var görüyorum dedi ultrasondan bana da gösterdi ama sesini duyamadık küçük olduğundan sanırım bende korkunca korkacak bir şey yok ama için rahat etsin istiyorsan alttan muayene ile dinletirim dedi bende yok dedim sizce normal mi ses duyulmaması
Gayet normal canım… yakında bebişin kalp atışlarını sende duyacaksın haftaya tekrar git kontrole… o zaman güzel haberler alırsın inşallah
Bi kere kalp atışı durdu kürtaj olmuştum çok korkuyorum ya doktor kötü bir şey olsa eve bile göndermezdi demi
Arkadaşlar son regl tarihine göre 6+3 haftalık hamileyim Dün doktora gittim bebeğin kalp atışı var görüyorum dedi ultrasondan bana da gösterdi ama sesini duyamadık küçük olduğundan sanırım bende korkunca korkacak bir şey yok ama için rahat etsin istiyorsan alttan muayene ile dinletirim dedi bende yok dedim sizce normal mi ses duyulmaması
Evet çok normal. Kabul etseydin alttan muayeneyi duyarsın kalp atışını
Bende bebeğe zararı olur diye alttan muayene kabul etmedim canım
Bir zararı olmaz aslında. Bir daha ki gidişimde karından muayene ile duyarsın
Yok korkmayin zarari olsa doktorlar yapmaz alttan muayene ben hep alttan muayene oldum daha net bilgiye ulasiyor doktorlar sanirim o sekilde
Peki şuan görünmesi ama duyulmaması normalmi
Normaldir Allahin izniyle duymasaniz bile kalp atisi gormusse doktor sikinti yoktur cunku ultrason sirasinda atan kalbi gorulebiliyor
Cunku bana doktorum bi defa ekrani cevirip gostermisti nasil gorduklerini
Bana da gösterdi gördüm böyle attıgını canım bide kalp grafisi gibi bir şey gösterdi onuda gördüm tek duyamadık
Sıkıntılı bir durumda mutlaka seni bilgilendirdi. Sen sakin kalmaya devam et. İyi beslen ve kendini yorma.
O zaman icin rahat olsun canim benim korkma bir dahakine ustten duyulmasa doktor alttan muayene yapalim derse red etme zararli degil korkma
Benim de öyleydi siz de haftaya duyarsınız
Sizin de mi ultrasonda görüldü ama sesi duyulmadı
Normal ben ozele gittim bebek gelişimi yok dendi bebek kesesi bozulmuş dendi radyoloji ultrason a gönderdi ordada baktılar odlzelde ayni şeyi söyledi son adet tarihinde 6 Kasım di ocakta gittim neyse kürtaj olucaksin dedi boş gebelik dendi bide eşimle ben üniversite ye gittik bu sefer sıra aldık girdik alttan ultrason yaptı dedi bak atıyor kalbi Dedi şükürler olsun iyyidi doktor dedi 26 kasim a çektiler son adet tarihimi şimdi de 8 hafta 5 günlük hamileyim sakın bir doktor un dediğine inanmayın mutlaka ikinci doktor a gidin hakkımı o ozeldeki doktor Lara helal etmiyorum çünkü o gün çok aglamisdim çok kötü gündü
Sözüm size değil bunu çok duyuyorum ve her duyduğumda bu bilginin çıkış noktasını merak ediyorum. Bebeğe ne gibi bir zararı olabilir ki vajinal kontrolün? Tehlikeli bir şey olsa doktorlar zaten yapmaz. Baktığı alet incecik bir şey ayrıca bebeğe zarar verebilecek kadar içinize girmiyor ki. Bebek o kadar korumasız bir uzaklıkta değil. Keşke kabul etseydiniz içiniz rahat ederdi
- haftadan sonra duyan hamişlerimiz var