Arkadaşlar bugün kontolümüz vardı ve kalça çıkıklığı var dendi. Ama ultrasondan bakmadan önce erken doğduğu ve haftasına göre ekstra küçük doğduğu için kalçası gelişmedi diye çıkık görünebilir dedi. Doktorumuz çift bez kullanmamı ve gaz masajı yapmamamı söyledi sizin önerileriniz var mı. Daha önce başına gelen veya bu konu hakkında fikri olan varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Ultrasonda numaraları kaç çıktı. Ben de bundan çok korkuyorum. Bi kadının numarası biraz gerideymiş çift bez kullanmışlar geçmiş. Keşke sana faydam olsa
Biri 59 biri 58 çıktı ultrasonda tam anlamını bilmiyorum. İnşallah bilen birileri vardır. Çift beze geçtim bende bugün.
Bizim 67 ve 68 çıkmış. Çift bezin faydasıni göreceksin arkadaşım emin ol
Umarım doktorun dediği gibi küçük olduğu için öyle çıkıyordur ultrasonda.
Endişelenme kuzum. Çift bez kullandığın zaman geçiyor
@NURAN inşallah geçer benle mi alakalı acaba yanlış bir hareket mi yaptım diye düşünüyorum sabahtan beri.
Kalça çıkığı senin bir şey yapmanla alakalı değil canım. Sen öyle düşünme
Elinden geleni yapıyorsun üzülme
Kızlar ben 1. Ayda kalça usg çektirmiştim doktor temiz dedi sonuç için . Az önce bebeğimin bacağındaki kıvrımlarda eşitlik olmadığını gördüm önceden böyle değildi sanki hep kontrol ediyorum sizce normal mi yani neredeyse 3 aylık olacak bu saatten sonra çıkık olur mu
Bir sorun olduğunu sanmıyorum ben canım ama yine de doktorunuza sor bakalım
Bakalım 3. Ay kontrolü için randevu alırım en yakın zamanda 3. Ayına girsin hayırlısıyla of içime şüphe düştü ya
Öyle olsa bebeği de rahatsız ederdi canım, korkma
Bu aralar tam tersi çok şükür rahat gibi bacaklarına masaj falan yapınca çok hoşuna gidiyor falan her gece yapıyorum. Ama acaba çıkık olsa ağrı yaparmı bebeklerde onuda bilmiyorum tabi