Kalbi durmuş

Arkadaşlar kötü haberi sizinle paylaşmak istedim her an burda olduğum için hepinizin ayrı ayrı hamileliğimde desteği fikri yardımı vardı hepinize teşekkür ederim ben 7+3 de bebeğimin kalp atışını duydum hastaneye gittiğimde hiç bir sorun olmadığını 13. Hafta kontrolw gitmem gerektiği söylendi ama bebeğimin kalbi 4 gün sonrasında durmuş dün çok hastalandım ateşim falan yükseliyodu bende önce bebeğime bakmak sonrasında serum bağlatmak istedim ama ne yazıkki 10+2 günde olmam gerekirken bebeğim 8. Haftada ölmüş… çok üzüldüm çok ağladım ama nasibde yokmuş umarım sizlerin hamileliğinizde doğumunuzda çokk güzel geçer​:palms_up_together:t2:

7 Beğeni

Rabbim sabırlar versin inşallah tez zamanda yerini tekrardan doldurur rabbim

2 Beğeni

Allah sabır versin. umarım kendini tekrar hazır hissettiğinde nasip olur kucağına alırsın dualarım seninle :palms_up_together:

1 Beğeni

Bakın kızlar ben bunu yazdığımda bebeğin kalbi durduğu içün bunları yaşamışım tarih tam 8 haftalığı gösteriyor 2 damla kahverengi kan geldiği zaman.ç en ufak şeyde hastaneye gidin doktorunuz kontrolünde ilerlesin herşey internete bakmayın

1 Beğeni

Basiniz sagolsun Rabbim tekrardan anne baba olmayi saglikli salih evlatlar nasip eylesin :pensive::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Başınız sağ olsun rabbim sabır versin hayırlısıyla tekrar nasip etsin bende bugün düşük yaptım maalesef bu 2. Hamileliğimdi. İlki 5 aylıktı oğlumun hem lalbi durmuş hemde suyu bitmişti. 2. Hamileliğim 7 hadtalıktı ve bugün maalesef bebeğimi kaybettim dün yatış vermişlerdi bugün gece düşük oldu rabbim tüm bebeğini kaybedenlere sabır versin hayırlısıyla da hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :palms_up_together::pleading_face::sob:

1 Beğeni

Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım.Çok geçmiş olsun

2 Beğeni

Çokk geçmiş olsun diliyorum​:palms_up_together:t2::heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Aminn Allah razı olsun

1 Beğeni

Amin inşAllah teşekkür ederim

1 Beğeni

Aminn Allah razı olsun teşekkür ederim

1 Beğeni

Başın sağolsun canim :pensive: çok üzgünüm Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar müjdelesin seni dualarım seninle birlikte canım :palms_up_together:t3::pensive:

Rabbim sabır versin seni tekrar aramızda görmek isterim . Nasip olursa :heart:

Allah dayanma gücü versin :worried::pleading_face:

Allah sabır versin, çabucak toparlanırsınız inşallah​:palms_up_together:t2::disappointed:

Çok üzüldüm :pleading_face:

Allah sabır versin :pleading_face: