Arkadaşlar kötü haberi sizinle paylaşmak istedim her an burda olduğum için hepinizin ayrı ayrı hamileliğimde desteği fikri yardımı vardı hepinize teşekkür ederim ben 7+3 de bebeğimin kalp atışını duydum hastaneye gittiğimde hiç bir sorun olmadığını 13. Hafta kontrolw gitmem gerektiği söylendi ama bebeğimin kalbi 4 gün sonrasında durmuş dün çok hastalandım ateşim falan yükseliyodu bende önce bebeğime bakmak sonrasında serum bağlatmak istedim ama ne yazıkki 10+2 günde olmam gerekirken bebeğim 8. Haftada ölmüş… çok üzüldüm çok ağladım ama nasibde yokmuş umarım sizlerin hamileliğinizde doğumunuzda çokk güzel geçer
Rabbim sabırlar versin inşallah tez zamanda yerini tekrardan doldurur rabbim
Allah sabır versin. umarım kendini tekrar hazır hissettiğinde nasip olur kucağına alırsın dualarım seninle
Bakın kızlar ben bunu yazdığımda bebeğin kalbi durduğu içün bunları yaşamışım tarih tam 8 haftalığı gösteriyor 2 damla kahverengi kan geldiği zaman.ç en ufak şeyde hastaneye gidin doktorunuz kontrolünde ilerlesin herşey internete bakmayın
Basiniz sagolsun Rabbim tekrardan anne baba olmayi saglikli salih evlatlar nasip eylesin
Başınız sağ olsun rabbim sabır versin hayırlısıyla tekrar nasip etsin bende bugün düşük yaptım maalesef bu 2. Hamileliğimdi. İlki 5 aylıktı oğlumun hem lalbi durmuş hemde suyu bitmişti. 2. Hamileliğim 7 hadtalıktı ve bugün maalesef bebeğimi kaybettim dün yatış vermişlerdi bugün gece düşük oldu rabbim tüm bebeğini kaybedenlere sabır versin hayırlısıyla da hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım.Çok geçmiş olsun
Çokk geçmiş olsun diliyorum
Teşekkür ederim
Aminn Allah razı olsun
Amin inşAllah teşekkür ederim
Aminn Allah razı olsun teşekkür ederim
Başın sağolsun canim çok üzgünüm Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar müjdelesin seni dualarım seninle birlikte canım
Rabbim sabır versin seni tekrar aramızda görmek isterim . Nasip olursa
Allah dayanma gücü versin
Allah sabır versin, çabucak toparlanırsınız inşallah
Çok üzüldüm
Allah sabır versin