Kalan Son 8 günüm! sizin şafak kaç

Amin inşallah :palms_up_together::heart:

Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin :innocent::smiling_face_with_three_hearts::rose: Evet spidural anestezi daha güvenliymis bize de öyle anlattılar kolaycacik dogumlarimiz olsun inşallah :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Hâlâ çok geliyor :joy: çabuk geçsin inşallah yoksa sıcaklarda mahvoldukk yavrum içerde ben dışarda :smiling_face_with_tear:

10 gün inşallah :pray: :herb: öncesinde aksi bir durum olmazsa :two_hearts:

1 Beğeni

Son 48 gün hayırlısıyla

1 Beğeni

14 gün kaldı. 12 Ağustos’ta sezeryan olacağım. :people_hugging:

1 Beğeni

Benim 38 bitiyor 39 olunca aliyor bes agustosta

Ben elendim 40+4te pazartesi günü doğum yaptım :blush::heart:

4 Beğeni

Ohh saglikla buyut cnm

1 Beğeni

Allah razı olsun cnm sende İnşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

12 gün :weary::weary::weary: bitecek diye üzülmem normal miiii

2 Beğeni

Küvezde dahil anlaştığınz ücrete

Maşallah :hugs: benimde 9 yıl ara ile hamileyim ekimde doğum inşallah ben o farklı cismin mağduruyum malesef epidural anestezi yapıldı banada sezeryan ile ikizlerim doğdular 2015te :hugs: ama hala çekerim o iğne yapılan belimin ağrısını sadece uyuşsun diye yapıldı sözde ama çok isterdim normal herşey olsun ne suni sancı ne iğne nasip böyleymiş şimdi de deli cesareti mi desem arkadaşım evde doğurdu ondan mı cesaretlendim normal istiyorum evde istiyorum :crazy_face::grin: sonra hastaneye gideyim çocuk geldikten sonra

Bı dakka ben doğru mu anladım sezaryanla belden uyusmami oldu yoksa hem iğne bı diğer adıyla prenses doğum hem suni sanci mi verildi

1 Beğeni

Ben belden uyuşturularak normal doğumu sordum doktora ama onermedi ilk dogumunu normal hicbisey olmadan yaptıysan bunuda yaparsın vücuduna başka şeyler aktarma bence dedi bana da mantıklı geldi herturlu zaten zorlancam ama korkularım çok tabi

1 Beğeni

Şafak 8 haftaya Çarşamba sabah doguma gidiyorum bende

2 Beğeni

Öyle birşey yok arkadaşım :rofl: spinaldir o sezeryanda genel anestezi veya spinal oluyor spinal belden aşağı uyuşturmalı olan ve genelde bu tercih ediliyor herhangi bir gerekçe yoksa genel anestezi yapılmıyor :pray:

1 Beğeni

İnşallah benim çarşamba bitiyor hayırlısıyla. Hepimizin evlatları sağ salim gelsinler inşallah :pray::hibiscus:

Sutun varmi canim sezeryanmi oldun allah anali babali buyutsun

1 Beğeni

O şekilde olan arkadaşım var benim belden uyuşma iğne sezeryan ikizlerinn doğumu canım o kadar istiyodum normal gelir diye pozisyon baş makattı