Kahverengi leke ACİLL

29+1 deyim az önce idrardan sonra peçeteye hafif nokta şeklinde kahverengi leke geldi başına gelen var mi neden boyle oldu doktoruma yazdim ama daha cevap vermedi

Naptin canim doktorun.donus sagladimi leke tekrar geldimi

Acile gittim bebekte hic bir sorun yok çok sukur hem ultrason hem alttan muayene hemde spkekulumla muayene etti sorun yok dedi doktor da anlayamadi niye geldiğini tekrar ederse gel dedi insAllah gelmez bi daha

Alttan muayene oldugun icinde gelebilir tekrar canim insallah gelmezde skntili bisey olsa cok gelirdi heralde acile gitmen iyi olmus dikkat et dinlen

Teşekkür ederim canim gelmedi cok şükür ama alttan muayene feci bisey spekulumla bakmasi insanin canini ayri acitiyor

1 Beğeni

Aynen oyle nezaman acile gitsem bakiyolar tansiyon dusuklugum cok oluyo benim onda bile alttan bakiyolar ne alakaysa

Bende de kahverengi akıntı geliyordu hiçbirşey olmaz dedi doktor progesteron yazdı şimdi akıntı gelmiyor çok şukur

Devlet aciller oyle maalesef ki miden bulansa gel alttan bakicaz diyorlar Allah’m doğuma kadar herseyden korusun insAllah sorunsuz sekilde süreç ilerler doğum yaparız da alttan muayene maruz kalmayiz acilde