Kahve akıntı

Merhaba hanımlar 26+3 haftalık hamileyim benden çok az kahve tonu akıntı geldi ama çok az korkucak bir şey varmı ?

2 Beğeni

Akıntı koyulaşması o haftalarda bende de oluyordu. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Kırmızı renkte gelirse doktorunuza danışın :blush:

1 Beğeni

Bence doktora bilgi verilmeli bende 8. Haftada olmuştu

2 Beğeni

@Günel merhaba canim bence önce doktorunuza bu konuyu belirtin o sizi aydinlatsin ne olur ne olmaz canim normalde kirmizi ve pembensi olunca ve buna siddetli ağrıda eslik ederse korkun diyorlar ama sen dr görüşünü al

2 Beğeni

@Leyla1991 Yarın için randevu aldım inşAllah iyi olur her şey benim ilk hamileliğim inkşaftan geri kalma olmuşdu onun için şimdi çok korkuyorum bi şey olunca

2 Beğeni

Insallah hic bir sey çıkmaz Güzel haberlerini bekliyorum canim :palms_up_together:t3::heart::rose:Dualarım senin ile​:palms_up_together:t3::heart:

1 Beğeni

Nasılsınız randevunuz nasıl geçti :blush:

Randevun nasil gecti canim :heart:

@Leyla1991 hər şey yolunda canım sanırım cinsel ilişki yaşadığım için olmuş rahim ağzı uzunluğuda normal aynı durumla karşılaşacağıma korktuğum için eşimle 2ay cinsel ilişki yaşamamaya karar verdik ilgilendiğin için teşekkür ederim​:kissing_heart::heart:

2 Beğeni

Cok sevindim canim​:heart: doktorun söylüyor normalde ilişki hakkinda bilgi veriyor

Çok şükür, çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni