Kaçıncı haftadasınız bebeğinizin kilosu boyu kaç?👶🏻

Kızlar bugün kontrolümüz vardı ogluşumu gördüm 19+4 haftalıgız 300 gram 20 santim normal değil mi sizin kaçtı acaba bu haftalarda doktor.normal dedi de zayıf çocuk istemiyorum böyle etli butlu olsun :joy::blue_heart:

2 Beğeni

20 haftalık 330 gramdi canım bence gayet normal doktorlar iyi dediğine göre :sweat_smile:

1 Beğeni

benim kızım 40+5 te doğdu 49 cm di seninki maşallah uzun olacak bugün 16 günlük oldu kızım daha 51 cm olmuş :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Gerçekten mi :smiling_face:

Bana çok zayıf geliyor galiba :joy:

1 Beğeni

Ay özür dilerim soruyorum ama Hamileyken mi ayrıldnz

Benimkide bana baya zayıf geliyor nedense :sweat_smile::sweat_smile:

Kızlar 35 haftalık hamileyim, sizin bebekleriniz kaç kilo acaba merak ettim

Geçen hafta gittim 35haftaliktik 2695gramdi şuan 36olduk sizinki kaç acaba

34.haftada 2753 kg 48cm di yarın (2haftada bir) kontrolümüz var bakalım ne olduk

Gecen hafta 35 haftalikti 2970 gr

Gecen hafta 30 haftalikken 1559 qr idi boyunu olcemedi doktor uygun pozisyonu almiyodu bebek. Rebbim her birimize saglikla qucagimiza almayi nasib etsin​:smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:

Kızlar ben de bugün gittim geçen hafta 2.390 demişti bu hafta 2.379 dedi boyu geçen hafta ile aynı 46 cm. 34+3 haftadayiz Sordum geçen hafta böyle böyle idi diye ultrasonda yanılma payı olabiliyor duruşuna göre de değişiyor dedi. Erken doğum riskim var çok mu zayıf nolur bilgi verinnnn :sad_but_relieved_face::folded_hands:t2:

37+5 3 kiloydu pazartesi günü