3 tane ana öğün yiyorum sabah-öğle-akşam olarak. Duruma göre de 2-3 ara öğün yapıyorum onlarda da meyve, yoğurt, kuruyemiş gibi şeyler yiyorum. 18. Haftadayım
Ben de çok yiyorum 10 dk da bir açlık çekiyorum ![]()
Bazen degisiyor günde iki öğün iştahimin arttigi zamanlar da iki ögün dahil 5 veya 6 cikiyor yemem ceviz yoogurt kuruyemis meyveleri sekilde
Aynı ben![]()
![]()
![]()
![]()
Anlamsizca amansızca yemek varmış ![]()
![]()
![]()
3 ana öğün yiyorum . Aralarda da kuru yemis meyve yiyorum Bazen geceleri kacirmalar oluyor tabii![]()
![]()
Ben tüp mideliyim eşimin zorlamasıyla 2 öğün yiyebiliyorum ama yatak istirahati verdiği için doktor düşük tehlikesi yüzünden 3 haftada 3-4 kilo aldım sanıyorum ki ![]()
Herkes benim yemek yiyişimi şaşkınlıkla izliyor. Hamile olduğum yemekten belli oluyor resmen
Bu kadar zayıf insandan böyle bir kişiye dönüştüm. Amann…ilk defa yemek yerken bu kadar mutluyum![]()
Ben kilolu olduğum için çok fazla kontrollü ve az yiyorum maalesef Allah tan iştahım henüz açılmadı ne kadar az kilo alırsam o kadar iyi olucak ![]()
Ekmek yemiyorsanız sorun etmeyin ![]()
2 öğün yiyorum aralarda meyve yiyorum , ceviz fındık badem hergün yemeye çalışıyorum. Akşamları çikolata ya da tatlı da yediğim oluyor çoğunlukla kilo problemim yok hatta alamamaktan korkuyorum bazen daha mı çok yesem diyorum, doğumdan sonra aldığım kilolardan (2-3kg) vermemeye çalışacağım ama sanmıyorum kesin gider![]()
Bende şu aralar çok sık acıkmaya başladım
Zar zor saat 2-3 gbı böyle kahvaltı tarzı 2-3 catal bisey alıyom bide aksam esim isden geldıkden snra az bisey yıyorum hic ısdahım yok hamılelıgın basından berı aclık hısıyatımı kaybetım ben
İlk hamileliğimde bende 8 9 öğün yerdim. Yemekten yarım saat sonra yine acıkırdım ama bu defa öyle değilim. Öğlene kadar uyuduğum için kahvaltı ve akşam yemeği yiyorum bazen de gece atıştırması yapıyorum bu defa pek iştahım yok bulantılardan da olabilir