Kac haftalikken cinsiyet

Bebişlerinizi kaç haftalikken öğrendiniz?

13 haftalik kız ama kesin değil dedi 17 hafta kesin kız eşya almak istersen al dedi :blush:

13+3 de kız dediler 15+3 de yine kız :joy:

1 Beğeni

12+2 de öğrendim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ne kadar erken ogrenmissiniz masallah bende suan 12+5 günlüğüm :cherry_blossom:

1 Beğeni

Öğrenmedin ve deli gibi bekliyorsun di mi :joy:

4 yaşinda bir kızım var cevremdekiler benden daha cok merakli bekliyor sanirim onun da heyacani oluyor :blush:

Maşallah Allah bağışlasın :purple_heart:

1 Beğeni

İkinciler daha çabuk gösterir cinsiyeti gitsenz bence sizinde belli olur aynen öyle oldu biraz :smiling_face:

Haftaya gidicem o zaman 13 haftalik felan olucam bende sizin gibi erkenden ogrenirim insallah :grin:

11+6 da yuksek ihtimal erkek dedi doktorum ama 16. Haftayi bekleyelim dedi sonra ben 16 haftadan once 14+3 de tekrsr randevu alip gitmek durumunda kaldim o zaman kesin erkek dedi :smiling_face: cumartesi yine randevum var bu sefer 16 haftalik oluyor degisir mi bilmiyorum :sweat_smile:

15 haftada kesin erkek demisti

12+4 tahmini kız 14 hafta erkek ben en iyisi 16 haftayı bekleyeceğim :grinning:

12 haftalık iken yüzde 51 erkeğe benziyor dedi 17+3 te kesin kız olarak öğrendim :cherry_blossom:

1 Beğeni

12 ncı hafta da öğrendim

Banada 12 haftalıkken erkek dedu 16 haftada erkek dedi 18 haftada gittiğimde doktorumun işi çıktığı için baska bi doktor baktı oda kız dedi yarın detaylı ultrasonum var bakalim nedeyecek merak içindeyim

Daha geçen hafta 22 haftalık olduğunda öğrendim desem :joy::joy: özele de gittim devlete de gittim onlar yetmedi özel muayenesi olan doktora da gittim her seferinde göstermiyor dediler en son geçen hafta kendi doktorum kız kesin dedi :joy:

Ay ödüm kopuyor ya insan doğurana kadar emin olamayacak galiba :smiley: